Itt vannak a részletek: ilyen volt Pál Dénesék mesébe illő esküvője

A Dal 2020, Pál Dénes
Vágólapra másolva!
A még a The Voice-ban feltűnt énekes egy családias hangulatú ceremónián elvette szerelmét. Az esküvő különlegességét az adta, hogy az esküvői helyszín kiválasztása hamarabb történt, mint maga a lánykérés, de a szertartás már hagyományos mederben zajlott.
Vágólapra másolva!

Pál Dénes elárulta, hogy a ceremónia helyszíne a Pikant Pajta volt, amelybe az énekes egy koncertje alkalmával szeretett bele. A Provance-stílusú helyszín az énekes felségének, Heninek is nagyon tetszett, ezért is volt köztük egyetértés ebben a kérdésben. Miután Dénes és Heni megbeszélték, hogy eltudnák képzelni a pajtát az esküvőjük helyszínéül, az énekes két nappal később meg is ejtette a lánykérést, mégpedig Rómában.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A gyűrűket kislányuk Panni vitte az oltárhoz, az esküvői díszítés pedig a hagyományostól kissé eltérő volt. Pál Dénes (civil szakmája szerint grafikus), maga készítette a meghívókat, az asztalokon pedig számok helyett híres zenekarok nevei szerepeltek. Az esküvő előtti éjszakát a sztárpár külön töltötte, ezzel is tisztelegve a hagyományok előtt - írta a Blikk.

"Számomra az esküvőn a legszebb pillanata az volt, mikor megláttam Henit, amint menyasszonyi ruhában közeledik felém. Ugyan sok éve együtt élünk, de igyekeztünk szabálykövető módon eljárni, így hát a nagy nap előtti este ő a hálóban aludt, én pedig a nappali kanapéján. Ő másnap elment a kislányunkkal és a barátnőivel készülődni, én pedig felügyeltem az előkészületeket. Amikor ott, az esküvőn, a hatalmas izgalmak közepette először megpillantottam, bevallom elérzékenyültem "- mondta Pál Dénes.

Ami a lagzit illeti, az már természetesen bulizósabb hangvételű volt, és a páros kedvenc sorozatának főcímzenéjével indult, ami nem más, mint a Jóbarátok.