425 millió forintot vett fel a világsztár egy koncertért, amin ott sem volt

Chris Brown
Vágólapra másolva!
Chris Brown rapper elég sűrűn keveredik botrányba, vagy kompromitáló helyzetbe, és ez most sincs másképp. A rapper gyakorlatilag ellopott 1,1 millió dollárt, és semmilyen megbánást nem tanúsít az ügyben.
Vágólapra másolva!

A dolog kapcsán már további jogi lépéseket terveznek Brown ellen, de ő nem különösebben izgatja magát emiatt. Az történt ugyanis, hogy szerveztek egy hurrikán miatti jótékonysági koncertet Houston és Louisiana lakosainak megsegítésére, melyen Brown is fellépő lett volna. Ám ő nem jelent meg az eseményen, a gázsit azonban előre felvette - írja az NME.

"Jóhiszeműen jártam el, és a rászoruló lakosok iránti szeretetből és tiszteletből szponzoráltam ezt a koncertet. Le vagyok döbbenve, hogy Chris Brown nem hajlandó visszafizetni a pénzemet egy olyan előadásért, amelyen meg sem jelent, miután bejelentettük az előadást és eladtuk a jegyeket" - nyilatkozta a rendezvény szervezője, LeJuan Bailey.

Chris Brown Forrás: WireImage/2015 Steve Granitz/Steve Granitz

Érdekesség, hogy Chris Brown augusztus 17-én ismét lehetőséget kap, hogy fellépjen Houstonban, így hátha addig meggondolja magát, és visszafizeti a nagy összeget.