Jennifer Lopez és Ben Affleck gyerekekkel együtt utazott nászútra - képek

Jennifer Lopez and Ben Affleck film celebrity Horizontal
(FILES) In this file photo taken on February 8, 2022, US actress Jennifer Lopez and actor Ben Affleck arrive for a special screening of "Marry Me" at the Directors Guild of America (DGA) in Los Angeles. - Singer and actress Jennifer Lopez has announced her engagement to Ben Affleck, 18 years after they ended their relationship for the first time. (Photo by VALERIE MACON / AFP)
Vágólapra másolva!
Egy héttel ezelőtt, a legnagyobb titokban házasodott össze a sztárpár, akik a ceremónia után nem sokkal később már el is utaztak a nászútjukra, melynek céljául Európa egyik legromantikusabb városát választották.
Vágólapra másolva!

Szemfüles civilek vették észre, hogy nem más bukkan fel egy kis párizsi étteremben csütörtök este, mint a friss házas Jennifer Lopez és Ben Affleck. Az énekesnő egy hosszú, piros ruhát viselt, míg férje egy elegáns öltönyben, nyakkendővel jelent meg a vacsorán.

Egy szemtanú azt nyilatkozta, hogy tipikus amerikai párnak tűntek, akikhez kicsit később csatlakoztak gyerekeik is a vacsora során. A család nagyjából két órát töltött az étteremben, mielőtt visszatértek volna szállásukra - írja a Just Jared.

A párról készült képeket a linkre kattintva tekintheti meg.