Megalázták a gyereksztárt, első nap ki akarták rúgni

Vágólapra másolva!
A ma már 41 éves színésznő, Danielle Fishel a Boy Meets World (A kis gézengúz) című 1993-as sorozat sztárja elárulta, hogy  mennyire megalázta őt a sorozat alkotója, Michael Jacobs, már rögtön az első napon. 
Vágólapra másolva!

Az egykori gyereksztár nem azonnal kapta meg a szerepet a sorozatban.

Fishel 12 évesen hadart és egyáltalán nem nyűgözte le a sorozat készítőjét a meghallgatáson. Aztán végül kapott egy második esélyt is, mert a színésznő, akit kiválasztottak, végül mégsem vált be. A második meghallgatáson soronként végigmentek a szövegen és egyáltalán nem kapott akkor sem bíztató visszajelzéseket.

Danielle Fishel, a Kis gézengúz című sorozatban Forrás: Enews

A felolvasás végén azt mondták neki, hogyha legközelebb is ugyanígy fogja mondani a szöveget, többet nem kell jönnie. Fishel nagyon megakarta kapni a szerepet így maximálisan azon volt, hogy elégedettek legyenek vele a készítők. Végül nem is úgy mondta a szöveget ahogy azt ő szíve szerint tette volna, hanem mindent pontosan úgy csinált, hogy Jacobsnak megfeleljen.

"Végül nem fenyegetett kirúgással és különös módon meg is dícsért, majd azt mondta, hogy méltó vagyok a szerepre"- mondta a színésznő a Varietynek.