Magyarországon is elkapták a rajongók a világsztárt pár fotóra

Los Angeles, 2021. december 14. Zendaya amerikai színész-énekesnő a Pókember: Nincs hazaút (Spider-Man: No Way Home) című filmjének bemutatóján a Los Angeles-i Regency Village Színházban 2021. december 13-án. MTI/EPA/David Swanson
Vágólapra másolva!
Július 26-án teljes titokban Magyarországra érkezett Tom Holland párja, az Emmy-díjas Zendaya, aki a Dűne forgatása miatt sokáig fog hazánkban tartózkodni.
Vágólapra másolva!

Az Eufória sztárja, az ottani alakításáért Emmy-díjjal is jutalmazott (és idén is jelölt) Zendaya érkezése után egy olasz étteremben vacsorázott Budapesten. Egy rajongó, aki látta őt, azt is elárulta, hogy a színésznőt testőrök vették körül, de ezen kívül nem volt körülötte nagy felhajtás, a vacsora után beszállt egy kisbuszba.

Forrás: MTI/EPA/David Swanson

Nemcsak a színésznő van egyébként Budapesten, hanem, ahogy már írtuk, Austin Butler is, illetve a Dűne további sztárjai: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson és Javier Bardem. Közben Budapesten forgat Johnny Depp is – igaz, ő egy másik film miatt van itt –, tényleg azt lehet mondani, hogy igazi világsztárok lepték el a magyar fővárost.

Az Eufóriában is látott Zendaya úgy tűnik, közvetlen, mert sok fotó jelent meg az Instagramon arról, hogy mosolyogva áll a magyar rajongók mellett. A képekért lapozzon!