Szombaton ünnepli 70. születésnapját Balázs Klári, akit e kerek évfordulón a Duna TV délelőtti magazinműsorában is felköszöntöttek.

Az énekesnő büszke a korára. A NYÁR 22 vendégeként a legendás házaspár születésnapi ajándékot is adott szeretett közönségének, az adásban nagy slágereikkel örvendeztették meg a nézőket.

Szerelmes dallal köszöntötte Korda György és Balázs Klári a NYÁR 22 révfülöpi stúdiójából a nézőket és a mólón összegyűlt népes rajongótábort. A házaspár szerelme már 42 éve tart. Őrizd meg a szerelmem című daluk egymás iránt érzett őszinte szeretetük bizonyítéka – fogalmaztak a műsorban, ahol Balázs Klárit szombati születésnapja alkalmából hatalmas csokor virággal köszöntöttek fel a Duna TV műsorvezetői. 

Balázs Klári hetvenévesen sem áll meg egy percre sem, ha épp nem a fellépésekkel van elfoglalva, akkor férjéről gondoskodik, például ő felel azért, hogy Korda György frizurája mindig kifogástalan legyen. Az örökmozgó énekesnő a mai adás előtt is kivette a stáb fordászának kezéből a fésűt és a lakkot, és két perc alatt elintézte, hogy férje haja tökéletes legyen, ahogyan ő szereti - írja a Bors.

Az énekesnő elmondta, hogy 70 éves, sosem titkolná, sőt büszkén vállalja.

Ez a kor nekem dicsőség. Le kellene arról szoknunk, hogy a hölgyeknek nincs koruk. Igenis van, és erre büszkének kell lenni. Én is az vagyok, hogy megélhettem, hogy dolgozom még mindig. Hálás vagyok, hogy van kit szeretnem, aki viszont szeret" – vallotta be Balázs Klári.

A házaspár népszerűsége évtizedek óta töretlen, még most is sűrű az életük. Előfordul, hogy akár hat fellépésük is van két nap alatt, örömükre pedig a fiataltól az idősig minden korosztály ismeri és szereti dalaikat. Ennek egyik legjobb bizonyítéka volt, hogy a Lady „N"-t választották meg a Duna TV showműsorában, a Csináljuk a fesztivált!-ban az évad dalai közül az évszázad magyar slágerének. A show zsűritagjai szerint ez a dal már több mint negyvenéves, de továbbra is nagy sláger.

Korda György és Balázs Klári szerelmük hajnaláról, valamint egy emlékezetes születésnapról is meséltek még a NYÁR 22 adásában, amely alábbi linken újranézhető.

https://mediaklikk.hu/video/2022/08/05/boldog-szuletesnapot-balazs-klari/

Korda György és Balázs KláriForrás: Korda György és Balázs Klári