A TV2 népszerű időjárás jelentője csak úgy ragyog, ráadásul 52 évesen is irigylésre méltó az alakja.

A műsorvezető  fürdőruhában tartotta az időjárás jelentést, és azóta is rengetegen kíváncsiak arra, hogy az 52 éves, kétgyermekes édesanya hogyan tartja formában magát.

"Szerencsére megengedhetem magamnak azt a luxust, hogy olyan dolgokat csinálok, amit szeretek. Ilyen a televíziós munkám és az is, hogy tíz éve edzőként dolgozom. Az alakom kellemes mellékhatása a munkámnak. Ez nem az elmúlt néhány év eredménye, hanem az elmúlt évtizedek szorgalma, hiszen gyerekkorom óta sportolok – árulta el a tévés, aki eleinte még aggódott a kora miatt, mára viszont teljesen elfeledte az aggályait.

instagram.com/bartasylvia_hivatalos/

 A 40. születésnapomat nagy baráti társasággal ünnepeltem. Nagyon jól éreztem magam, de azt gondoltam, az azt követő években a hanyatlással kell szembenéznem. Aztán ahogy teltek az évek, én továbbra is elégedett voltam az életemmel. Az 50. születésnapomon is nagyon felszabadultnak, harmonikusnak éreztem magam és ez az elmúlt években sem változott. Nagyon jól vagyok a bőrömben! Büszkén mondhatom így 50 fölött, hogy a kor felszabadít! Nem a szám számít, hanem az életérzés, amit a mögötted lévő sok tapasztalat még mélyebbé és gazdagabbá tesz. Sajnos édesapámat az 50. születésnapja előtt vesztettük el, ezért én még hálásabb vagyok minden napért, amit a szeretteimmel tölthetek, és igyekszem szeretettel, élményekkel, munkával megtölteni a mindennapjaimat. Mi nők állandóan a hibát keressük magunkban. Én büszke vagyok a külsőmre. Látom a ráncaim, de ezzel együtt is csinosnak érzem magam, ragyogó nőként élem az életem – vallotta be magabiztosan Barta Sylvia.