Érdekes felvételek keringenek Majkáról egy hazai sztárokkal és influenszerekkel foglalkozó közösségi oldalon, melyen az látható, hogy a rapper hivatalos Instagram-oldaláról írtak fiatal lányoknak kétes üzeneteket. A felvételek hitelességét viszont még nem igazolták, az is elképzelhető, hogy hamisítványokról van szó.

Az idei nyár Majka számára elég kaotikusnak mondható, először a Curtisszel való szakítása tartotta lázban az embereket, majd újra magára vonta a figyelmet a lemondott fehérgyarmati koncertjével, mellyel elég nagy botrányt kavart.

Most valaki olyan felvételeket közölt Majkáról, mely több szempontból is kínos lehet a kétgyerekes családapa számára, bár az is könnyen elképzelhető, hogy az üzenetváltást meghamisították. Az állítólagos üzenetben az látszik, hogy Majka nőknek írogat. Ezek a nők fiatal, tizenéves lányok, legalábbis a kiszivárgott képernyőfotók alapján.

Majka egyik állítólagos üzenetváltása, amely akár hamisítvány is lehetForrás: TikTok

A felvételek hitelessége nem bizonyított, de az egyik ilyen üzenet a rapper hivatalos Instagram-oldalára vezethető vissza. 

Mit mond Majoros Hajni, féltékeny Majkára? Kiderül, lapozzon, a cikk folytatódik!