Óriási sikert aratott Amerikában A Dal egyik zsűritagja

A Dal 2022
A Dal 2022 megújult zsűrije: Mező Misi, Wolf Kati, Egri Péter és Ferenczi György
Vágólapra másolva!
A Dal 2022 zsűriszékéből egyenesen Las Vegasba utazott Egri Péter. A Mystery Gang frontembere a NYÁR 22 vendégeként arról is mesélt, hogy tavasszal a világhírű Viva Las Vegas Fesztivál meghívására navajo indiánokkal játszhattak együtt, és akkora sikert arattak, hogy visszahívták őket nagyszínpados előadónak.
Vágólapra másolva!

Egri Péter gyerekkori példaképe, Jerry Lee Lewis zongorista is fellép 2023-ban azon az amerikai zenei fesztiválon, amelyre az énekes-dalszerző már évek óta meghívást kap zenekarával, a Mystery Ganggel. A jövőre jubiláló, 25 éves múltú rockabilly trió már számlálja a napokat, hogy eleget tehessenek a nagyszínpados felkérésnek, de előtte még számtalan koncert vár rájuk. Idén képregény készül sikereikről, hamarosan a Fővárosi Nagycirkuszban forgatnak videóklipet és még egy kedvenceiből összeállított, saját maga által előadott versválogatással is készül rajongóinak Egri Péter. A NYÁR 22 vendégeként örömmel újságolta azt is, hogy a közelmúltban felkerültek egy nemzetközi rockabilly válogatásalbumra.

ezzel világszerte terjeszthetjük a magyar rockabilly hírét! Mindössze egyetlen dolgot nehezményeztem, hogy Peter Egri & Mystery Gangként szerepelünk. Kértem az amerikai menedzsert, hogy hagyják meg az eredeti nevemet, de ragaszkodott hozzá, hogy angol változatban kerüljön fel a borítóra" – árulta el a zenész a Duna délelőtti magazin műsorában, ahol élőben zenélt együttesével a Balaton-parton.

A NYÁR 22 korábbi adásai visszanézhetők a Médiaklikken.

Egri Péter Forrás: Egri Péter/Instagram