Botrány a Berki-családban: szétszedik az olvasók a háborúzó feleket

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Berki Krisztián halála előtt elmondta, hogy anyja sokáig ivott, gyerekként sokszor nem mert hazamenni, és 40 éves volt, amikor először mondta ki neki, hogy szereti. Most Júlia asszony támadt rá az özvegy Mazsira, Berki Renátára, aki szerinte helytelenül gyászol, pokollát tette a fia életét, közvetve őt hibáztatja a volt sportvezető-médiaceleb halála miatt. Rengeteg olvasó szólt hozzá a súlyos állításokat tartalmazó cikkhez.
Vágólapra másolva!

Újabb frontális támadást indított, nem finomkodott Júlia: "Pokollá tette a fiam életét az utolsó két évben. Követelőzni azt tudott, de nem főzött, nem takarított. A fiam arra jó volt neki, hogy évente négyszer külföldre vigye. Kérdem én, ha valakit annyira szeretek, akkor miért költözöm el tőle hetente kétszer? Ez állandó harc kettejük között, amit az a nő generált, mindenkit tönkretenne, mindenkit megviselne lelkileg...

vagy utána Siófokon, ahol egyébként egy pasival volt, nem jár-kel rihegve-röhögve ide-oda, nem flörtölget egy buliban valami tévéssel, és nem megy el táncikálni a tévébe" – jelentette ki.

Berki Mazsi tv2

A cikk nagy olvasottságot és több mint 300 hozzászólást hozott pár óra alatt, az olvasók közül sokat véleményt mondtak:

"Nem volt kedvencem Krisztián és Mazsi sem... most viszont Mazsinak adok igazat. Mindenki úgy gyászol ahogy érzi, nem bánt senkit, megtartja Krisztián titkait, mindegy mi volt, tiszteli azzal, hogy hallgat. Anyuka meg nézze vissza a korábbi műsorokat, ott megtudhatja, mi volt a fia véleménye róla. Aki nem neveli a saját gyermekét, az hallgasson."

"Megszólalt a szuper Mami! Szerintem nem látta Hajdú Péter műsorát! Ott a 40 éves fia miatta sírt! Krisztián, nyugodj békében."

"Mit kell támadni? Mindenki élje az életét, ahogyan tudja, az anyós meg örüljön, hogy vannak szép unokái és maradjon csendben. Senki sem tökéletes."

"Mesélte, hogy 14 órát dolgozott! De ne mondja nekem senki, hogy 14 óra munka után nem lehet kimondani a gyereknek, hogy mennyire SZERETLEK! Ölelni puszilgatni..... miért kell 40 évet várni? Biztos van itt is, ott is igazság!"

"Annyira felesleges ezt a dolgot firtatni, ki a hibás....ez már nem változtat semmin. Felnőtt ember volt... lehet, ha anyuka több szeretett adott volna, és ennyi figyelmet szentelt volna gyerekkorában, mint amennyit most, akkor nem nyúl droghoz, és más egyéb szerekhez. Az emberek, általában akkor használják ezeket a tudatmódosìtó szereket, amikor nem tetszik a valóság."

"Nagymama nevelte fel a fiadat, kár minden szóért, gyászoljon csendben! Mazsi, neked is ezt kéne, nem nyaralni, táncolni."