Kiderült, milyen férfit keresett a volt pornós, Aleska Diamond

Aleska Diamond
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, az Aleska Diamondként megismert egykori pornósztár, Sáfrány Emese nemrég összejött a TNT egyik tagjával, az Intinek becézett Zuber Krisztiánnal. Most arról mesélt, hogy mi a legfontosabb szempont neki a párválasztásnál.
Vágólapra másolva!

Aleska környezetében több egyedülálló szülő is van, ezért pontosan tudja, milyen buktatói vannak, amikor szingli anyaként kezd valaki ismerkedni.

Forrás: Aleska Diamond

"Ebben tudatos voltam. Elhatároztam, hogy nem szeretnék randizgatni, mert elveszi azt az időt, amit Nolennel tölthetnék.

Hallottam olyan történeteket, hogy valaki már fél éve együtt van az illetővel és még mindig nem találkozott a gyerekével. Úgy gondoltam, nem jó, ha a hozzám tartozó csomaggal nem szembesül. Ha valaki szeretni akar engem, az szeresse a gyerekemet is, és tudja elfogadni a hozzám tartozó körülményeket: a fiamnak van egy apukája, akivel kontaktban vagyok. Úgy voltam vele, jobb, ha mihamarabb túlesünk a nagy találkozáson. Láttam Intiben potenciált és tudtam, hogy ez egy működő dolog tud lenni. Szerencsére azóta tök jól megvagyunk és nagyon jól viszonyul Nolenhez, ami számomra nagyon fontos szempont" - idézi a Bors.