Váratlan bejelentést tett Shane Tusup

Shane Tusup
Vágólapra másolva!
A 34 éves edző, Shane Tusup átvehette a magyar személyi igazolványát, ugyanis magyar állampolgár lett. Tusup kizárólag a TV2 Tények Plusz kameráját engedte be az eskütételre, és adott nekik exkluzív interjút - áll a közleményében.
Vágólapra másolva!

"A legnagyobb boldogság számomra az, hogy édesanyám is el tudott jönni az eskütételre és személyesen volt jelen. A családom minden nagy pillanatomnak a része és támogatója, és megértik, hogy nekem mindkét ország olyan sokat adott, hogy hivatalosan is szerettem volna, hogy ne csak egy amerikai edző legyek, hanem magyar állampolgárként is hozzak még további eredményeket Magyarországnak.

sok pozitív élménnyel és a rendszerek megbolygatásával járó konfliktusokkal. Annyi sok barátot, szeretet kaptam és kapok, hogy igazán otthon érzem magam már itt, a közeljövőben pedig egy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb életet tervezek, immár kettős magyar állampolgárként" - mondta Sane Tusup.

Forrás: Shane Tusup

A megosztó sportembernek számos terve és ötlete van, ahogy ő mondja, a jövőben sem fog lassítani, hiszen a semmiből valamit építeni bár a legnehezebb, de egyben a legszeretettebb tevékenysége is. "Mindig csak nagyban gondolkodom, és a minőségben, eredményekben hiszek." A magyar nyelvű eskütételt, és az exkluzív interjút a Tv2 Tények Plusz csatornán tekintheti meg.