Az év divatbemutatójára készül a népszerű magyar divattervező

Silka Ágnes
Vágólapra másolva!
Idén ünnepli tizedik évfordulóját a magyar divattervező, Silka Ágnes saját márkája, ennek alkalmából hatalmas divatshowra készül a magyar sztárok kedvenc divattervezője. A Silka családnevet viselő ruházati márka egy kis hévízi üzletből nőtte ki magát az egyik legsikeresebb és legexkluzívabb magyar márkává, mely azóta már az Andrássy úton foglal el előkelő helyet más világmárkák tőszomszédságában. Silka Ágnes az Origónak elárult egy-két részletet a téli ruhakollekció bemutatójáról.
Vágólapra másolva!

Silka Ágnes már korábban megálmodta téli kollekcióját, melyre tavasz óta készülnek. A varrónői és tervezői szinte egy évvel előre is dolgoznak az új kollekciókon, Silka Ágnes már azt is tudja, hogy milyen lesz a következő nyári összeállítása.

Most azonban egy

nagyon fontos eseményre készül, hiszen tizedik évfordulóját ünnepli a márka, ennek apropóján

hatalmas divatshow keretében fogja bemutatni üzleti partnereinek és ügyfeleinek az idei év téli kollekcióját, melynek helyszíneként a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret választotta, azt is elárulta, hogyan jött az ötlet.

A Silka téli kollekciójának néhány darabja Forrás: www.agnessilka.com

kollekció fotózásáról és én akkor azt mondtam, hogy jó, a téli kollekciót azt Lappföldön a mesebeliség jegyében alkotjuk meg. A kisebbik fiam, aki a cégben is társam, azt mondta, hogy nagyon későn lenne hó azon a tájegységen, nekünk előbb kell bemutatni a kollekciót. Ezért egy köztes megoldást találtunk ki, amit most megvalósítunk a bemutatón" – mondta. Persze a lappföldi fotózás tervéből nem enged, arra majd később kerítenek sort.

Különleges helyszínen tartják az új kollekció bemutatóját Forrás: www.agnessilka.com

Silka Ágnes elmondta, hogy nem egyedül szervezi a közelgő bemutatót, hanem több fontos üzleti partnercégének közreműködésével, ezért

már most is túljelentkezés van a szeptember 29-ei show-ra, melyre több mint kétszáz fő részvételével számolnak.

A műsor alatt sok meglepetés lesz, de a részletek még nem nyilvánosak, Azonban annyit elárult, hogy igazán mesebeli lesz a helyszín, a programok és persze a ruhák is.

A Silka téli kollekciójának exkluzív bemutatója a repülőtéren lesz Forrás: www.agnessilka.com
Kanizsai-Silka Ágnes divattervező és a Silka ruházati márka tulajdonosa Forrás:www.agnessilka.com