Újabb hírek a volt pornós, Aleska Diamond barátjának állapotáról

Sáfrány Emese Aleska és Zuber Krisztián Inti
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, a TNT zenekar tagja, Zuber Krisztián kórházi ellátásra szorult újból kialakult szívelégtelensége miatt, mellyel még gyerekkorában diagnosztizálták. A hosszadalmas kezelések után kiengedték a kórházból, azóta már fellépése is volt a zenésznek. Azonban sok változás szükséges az életmódjában azért, hogy ne súlyosbodjon az állapota.
Vágólapra másolva!

Idén nyáron fordult komolyra Zuber Krisztián és az egykori pornós, Sáfrány Emese kapcsolata. A ma már légtornával foglalkozó Sáfrány mindenben párja segítségére van és mellette volt a kórházban is. Az egykori Aleska Diamond most abban segít a zenésznek, hogy sikeresen betartsa a szigorú előírásokat.

az elmúlt két hét, de mindemellett igyekeztem pozitív és bizakodó lenni, és reméltem, minél hamarabb jobban lesz, végre haza tud jönni, és onnan tudjuk folytatni a közös életünket, mint a kórház előtt. Amikor csak tehettem, és a látogatási idő ezt engedte, bementem hozzá, igyekeztem mindent bevinni, amire csak szüksége volt. Főztem, gondoskodtam róla, és nagyon vártam, hogy jó hírt kapjak az állapotáról" – kezdte a Borsnak Sáfrány Emese, aki azt is elmagyarázta, hogy TNT Intinek már gyermekkora óta szívritmuszavara van, ami mellé mostanra kialakult a szívelégtelenség is.

„A kórházi kezelésnek és a gyógyszereknek köszönhetően már jobban van a zenész, de szigorú szabályokat kell betartania azért, hogy ne romoljon le az állapota. A rossz mellett végre nagy öröm számunkra, hogy sikerült stabilizálni a szíve működését. Sok mindenre oda kell figyelnie. Többek között nem ihat alkoholtartalmú italokat, bár ezt könnyen elfogadta, ez picit sem okozott számára problémát. Naponta 1,5 liter folyadéknál nem vihet be többet a szervezetébe, hogy ne terhelje túl a szívét. Igyekszem az étkezésére is odafigyelni, és ő mindent ügyesen be is tart. Mivel én cukormentesen és egészségesen étkezem, Inti is szívesen hagy fel a régi szokásaival" – zárta gondolatait Sáfrány Emese.