Gáspár Bea sírva ordított Győzikével az utcán

Győzike, Gáspár Bea
Vágólapra másolva!
Lánya, Gáspár Evelin már szerepelt az Ázsia Expresszben, sokáig el is jutott, de ő úgy vélte, nem Győzikének és Beának való ez az utazós kalandreality, mert ők ahhoz túl kényelmes emberek. Meddig jut ez a páros a TV2 műsorában? Gáspár Beával egy nappal a forgatás, a nagy kalandok előtt beszélgettünk.
Vágólapra másolva!

Itt a szerdai adás előzetese, mint látható, Gáspár Bea rettentően kiborul:

Interjúnk a reality indulása előtti napon készült:

Ki akarta jobban a műsort?

- Győző! De én is szívesen jöttem, persze.

Ázsiát mennyire ismerik?

- Jordániában már jártunk, szeretem az itteni kultúrát... Törökországba szinte minden évben elmegyünk, Indiában is voltunk korábban.

Győzike, Gáspár Bea TV2

A stoppolás menni fog?

- Soha életemben nem tettem, majd itt rákényszerülök. Én mindig busszal jártam fiatalon, ha lekéstem egyet, mentem a másikkal. A stoppolás soha nem vonzott. Most azonban nem tartok tőle, ott lesz a stáb, ott lesz Győző: ha az ismeretlen sofőr elvisz A pontból B pontba, akkor nem lesz gond. Egyelőre még biztonságban érzem magam, nem tudom, hogy mi történik majd...

Sátorban sem aludtam soha. Utálom a kempinget is, nekem az diszkomfortos. Szeretem azt, ha a mosdó közel van, ha a vécé tiszta, illatos az ágynemű... a kemping kimaradt eddig, úgyhogy nekem 48 évesen vadonatúj helyzet lesz, ha sátorban kell aludni. De még az is lehet, hogy megszokom a nomád életvitelt, és jövőre elmegyünk kempingezni!

tv2

Veszélyes helyzetbe kerültek már korábbi utazások során?

- Nem, soha.

És szörnyű szálláson jártak már?

- Volt, hogy bementünk egy hotelbe, és azonnal ki kellett jönnünk: az árához képest nagyon nem volt jó, ezért elmentünk. Mert mi inkább többet fizetünk, de minőségi legyen. Egyiptomban persze vannak gondok a szállodákkal, de eleve tudjuk, hogy az ottani négy csillag az néha kettő. Én inkább ötcsillagos hotelt választok, mert akkor talán megvan a három-négy, az meg már jó.

tv2

Itt nem lesz olyan. Mit tesz, ha koszos helyen kell aludni?

- Most épp negyven fok van kinn a napon, és úgy gondolom, hogy a hőségben, többkilós hátizsákkal, 15 kilométer gyaloglás után már inkább az lesz a fontos, hogy pihenni tudjak, szinte mindegy, hol. Ha nem alszom eleget, akkor nyűgös tudok lenni. Ha fáradt vagyok, akkor rosszabb a természetem, mint amikor éhes vagyok.

Ha viszont aludnék, akkor azt kívánom, hogy legyen vége mindennek körülöttem, senki ne beszéljen hozzám. Én amúgy pont ezért bulizni sem járok, otthon szeretek lenni. Időben szeretek lefeküdni, 10-11-től már ágyban vagyok, igaz, egyig nem alszom el. Nekem hat óra alvás mindenképp kell. Éberen alszom sajnos, mindenre felébredek.

tv2

Itt sokszor kell kommunikálni a helyiekkel, ez menni fog?

- Csak magyarul beszélünk, más nyelven nem... angolul épphogy, megértés szinten.

Milyen a kapcsolatuk Gáspár Zsolttal, kiket ismertek a csapatból, mik a terveik, ha kiesnek? Az interjú folytatódik, lapozzon!