Szerelmi életéről vallott a Dancing with the Stars versenyzője

Iván Bence Stana Alexandra
Vágólapra másolva!
A Dancing with the Stars harmadik évadának versenyzője, Iván Bence sok nehézséggel küzdött az életben alacsony termete miatt. Számára ez már a múlt, nem foglalkozik a bántó megjegyzésekkel és szívesen vállalta el a felkérést a táncos műsorba, ahol eddig nagyon jól teljesít partnerével, Stana Alexandrával. A paralimpikon úszó őszintén mesélt az elmúlt időszakról és arról is, hogy van-e valaki az életében.
Vágólapra másolva!

Iván Bence paralimpikon úszó a sportban találta meg önmagát, mely mára hivatásává vált és szép eredményeket ért el nemzetközi versenyeken. Ez ad számára erőt és önbizalmat, hogy leküzdje az őt érő gúnyos megjegyzések kártékony hatásait.

Iván Bence ma már magabiztos férfi, ezért sem habozott, hogy elvállalja-e a szereplést a Dancing with the Starsban, hiszen tudta, hogy megoldja az akadályokat.

és megbámultak, nem tudtam visszavágni semmivel, hogy miben vagyok jó, de amikor jöttek az úszásban az eredmények, akkor már úgy voltam vele, hogy mutogassanak csak. Már letettem valamit az asztalra, és elértem valamit az életben a kitűzött céljaim közül. Bizonyítottam magamnak, ami számomra bőven elég. Azt gondolom, aki mutogat, az sokszor nem lát mögém, nem tudja, ki vagyok" – idézi a Blikk Iván Bence szavait, aki tisztában volt azzal, ha vállalja a tévés szereplést, újra a figyelem középpontjába kerül és sok negatív kritikát fog kapni.

A negatív dolgokat próbálja kizárni az életéből és a jó dolgokra koncentrálni, arra, hogy önmagát adja a versenyben és élvezze az ott töltött időt. Magánéletét tekintve jelenleg egyedülálló, mivel nagyon óvatos típus, de nyitott a szerelemre.

Óvatos vagyok az ismerkedésben, szeretem először megismerni az embert, utána érzelmeket táplálni iránta. Sok idő kell hozzá, hogy valakire azt tudjam mondani, hogy igazán tetszik. Olyan lányt keresek, aki őszinte velem. és önmagát adja. Számomra ezek a legfontosabb értékek egy nőben, a külső csak ezután jön – mondta a paralimpikon úszó.

Iván Bence és Stana Alexandra a harmadik élő show-ban Forrás: TV2