Cooky felháborodott Bereczki Zoltán viselkedésén

Cooky és Szécsi Debóra
Vágólapra másolva!
A francia DJ, Cooky nyilvánosan felemelte szavát az ellen, hogy szerinte Bereczki Zoltán a Dancing with the Stars mostani szériájában máshogy bánik Berki Renátával, mint vele, és kivételezik is a nővel.
Vágólapra másolva!

Cooky korábban maga is versenyzett a Dancing with the Stars egy korábbi szériájában, ezért ismeri Bereczki Zoltánt, aki annak idején kemény kritikával illette őt amiatt, hogy Cooky a gyerekeit is belekeverte a műsor egyik jelenetébe. Bereczki kijelentette, hogy társadalmilag nem elfogadott a gyerekeket is belekeverni egy ilyen showműsorba. Azonban a mostani szériában, mikor Berki Mazsi a gyerekét mutogatta, Bereczki Zoltán nem szólalt fel a dolog ellen.

Cooky és Szécsi Debóra Forrás: TV2

Ha megváltozott a véleménye időközben, azt elfogadom, akkor viszont nyilvánosan kellett volna bocsánatot kérnie tőlünk. Ha nem változott meg, akkor Mazsinak is be kellett volna szólnia. Egy szó, mint száz, tisztelem nagyon Bereczkit mint énekest és rendezőt, de zsűriként... öngólt rúgott most ezzel" - mondta el Cooky a véleményét a Borsnak Bereczki Zoltánról.