Nevetségessé tette Majka a sikeres rapper népszerűségére rámászni próbáló Lakatos Márkot

Majka
Vágólapra másolva!
Majka és Pápai Joci új dala a Barokk címet kapta, mely miatt Lakatos Márk ruhásként ismertté vált celeb azt a megjegyzést tette, hogy nem érti miért ez lett a dal címe, mikor a szövegben nincs erre semmilyen utalás. Majka a közösségi oldalán reagált erre. Ezt írta: "mi mindenkivel befogadók vagyunk, ezért arra sem kérdezünk rá, hogy miért visel egy férfi magas sarkú női cipőt, lilára festett hajjal, ridiküllel, szoknyával". A Facebook cenzorai érthetetlen (vagy nagyon is érthető...) módon gyűlöletbeszédre hivatkozva felfüggesztették bejegyzést. 
Vágólapra másolva!

Majka úgy érezte fel kell szólalnia a dalért, és ezt írta a stylist celebnek.

„Szóval hogy miért is Barokk a szám címe? Mikor meghallgattam a dalt, veled ellentétben nekem eszembe sem jutott ezt megkérdezni József Sebastian Pápaitól, mivel a művészet pont attól szép, hogy azt csinálunk benne, amit csak akarunk. Neked magyarázzam? Rengeteg oka lehet..."

Majd így folytatta bejegyzését a rapper.:

Lehet valami klasszikus rádiócsatornán Vivaldit hallgatva világosodott meg, de az is lehet, hogy mikor a demo anyagot feljátszotta és elküldte hangszerelésre Szabózének, akkor azt gondolta,hogy ez a szám milyen BARO, ezért ezt akarta munkacímnek adni, és a végén véletlenül még odanyomott két K-t a billentyűzeten, mikor a kávéáért nyúlt. Aztán ez annyira megtetszett neki, hogy így maradt... (azt hiszem a legnagyobb sansz az utolsóra van) És ez nem vicc..." - írta Majka.

Majd hozzátette:

Nem sokkal később a bejegyzés eltűnt, majd Majka jelezte, hogy nem ő vette le, hanem a Facebook tiltotta le, gyűlöletbeszédre hivatkozva.

Nem csak Majka, a kommentelők sem értik, miért. A Facebook balliberális cenzorait ismerve mi nem lepődünk meg.