Itt vannak a részletek az RTL Klub gyerekverő, a síneken talált színészének drámájáról

Molnár Gusztáv
Vágólapra másolva!
Molnár Gusztáv az elmúlt egy évben többször is azt nyilatkozta, hogy elvonóra megy és véget vet az alkoholizmusának, de a jelek szerint még nem találta meg a megfelelő intézményt. Miközben keresi, egyre furcsább dolgok történnek vele, legutóbb például kiesett egy vonatajtón.
Vágólapra másolva!

Szemtanúk beszámolója szerint Molnár Gusztáv a napokban kiesett egy vonat ajtaján. A furcsa történet részleteit senki sem ismeri, sőt, a Bors információi szerint maga az érintett sem emlékszik arra, hogy pontosan mi történt. A szemtanúk szerint a színész részeg volt, de ő tagad, azt mondja, hogy rosszul lett és azért történt a baleset.

Forrás: Molnár Gusztáv/Instagram

A lap megkereste az ügyben Fazekas Vivient, aki már hónapokkal ezelőtt megszakított minden kapcsolatot a szenvedélybeteg férfivel és kezdeményezte a válást is.

Amikor azt kérdezték, hogy hallott-e a balesetről, így felelt:

Forrás: Molnár Gusztáv

Fazekas Vivien azt is elmondta, hogy mit szól Gusztáv családja a férfi vesszőfutásához. "Gusztáv testvérével tartom mai napig a kapcsolatot, hetente többször is szoktunk beszélni. Szegények nagyon féltik, de ők sem tehetnek semmit.

Most Tatabányán van a kórházban, de a saját családja sem tudja, hogy pontosan mi történt vele. Sajnálom őt, de nem tudok mit kezdeni a dolgaival. Azt sem értem, amit a minap nyilatkozott, hogy szeretné elérni negyvenéves korára, hogy családja legyen, szép háza és nyugodt élete. Az a szomorú ebben, hogy ez mind meg volt neki..." - mondta.