Gáspár Bea szerint Gelencsér Timi direkt felidegesítette Győzikét

Gáspár Bea és Győző
Vágólapra másolva!
Az Ázsia Expresszben látott nagy vita és látványos balhé Gelencsér Timi és Gáspár Győző között olyan haragot eredményezett a felekben, hogy a műsor óta nem beszéltek egymással. Gáspár Bea is elmondta véleményét férje viselkedéséről. 
Vágólapra másolva!

Gáspár Bea szerint Gelencsér Timi direkt felmérgelte Győzikét és még csaltak is a játékban, mikor hamarabb rajtoltak egy játéknál.

"Az előző szériában ott volt Gáspár Zsolti, aki szintén nem egyszerű ember, bár ő nem gyógyszerfüggő. Amikor Demcsák Zsuzsával kerültek össze a játékban, Zsoltinak könnyebb dolga volt, mert Zsuzsa tanult, intelligens nő. Tekintettel volt a rigolyáira. Szerintem Timiben nem volt meg a kellő tolerancia, hiszen Győző egy pánikbeteg ember, aki nehezen kezelhető. Nem lett tisztázva azóta sem az eset, Timi csak hallgat, néz ki a fejéből. Valami akkor elpattanhatott a férjemben, így még én is kérdőre vontam őt. Rettegett attól, hogy netán kompromittáló helyzetbe kerülhet ezzel a lánnyal. Félt, hogy velem lesz konfliktusa ebből, vagy anyámék meg fogják őt kövezni amiatt, hogy egy ágyban alszik egy idegennel. Ezt Timinek figyelembe kellett volna venni akkor, abban a pillanatban, és keresni kellett volna egy köztes megoldást" - mondta Gáspár Bea a Blikknek.

Szerinte az senkinek nem tűnt fel, hogy amikor Jordániába egyszerre értek be Timiékkel, és 3-2-1-re indította el őket a szerkesztő, Timiék már a 3-ra elindultak. Az pedig nem volt fair play játék. Valószínűleg Győzőnél is ekkor telt be a pohár, valamint Timi és Szimi többször is lenézően nyilatkozott rólunk, a sértettsége pedig Győzőt a játék végéig elkísérte.