Fura helyzetben találta magát a Dancing with the Starsba visszatérő Kempf Zozo

Kempf Zozo
Vágólapra másolva!
Somhegyi Krisztián és táncpartnere, Tóth Katica remekül teljesítenek a Dancing with the Starsban, a szombati adásban pedig Kempf Zozo is csatlakozik majd hozzájuk. A BMX-világbajnok nagyon örül a lehetőségnek, a próbákon pedig hamar megvolt köztük az összhang. Mint az Origónak elmondta, eleinte nagyon furcsa volt, hogy nem az Exatlon-pályán, hanem a próbateremben találkoznak Somhegyi Krisztiánnal, de mióta rendszeresen gyakorolnak, ezt az új helyzetet is megszokták.
Vágólapra másolva!

Mennyire szürreális érzés, hogy Somhegyi Krisztiánnal nem az Exatlon-pályán, hanem egy táncteremben találkoztok?

Nagyon megörültem, amikor megláttam a próbateremben, hogy Tóth Katicával és Krisszel fogok táncolni.

De úgy érzem, hogy nagyon gyorsan megvolt a közös hullámhossz mindhármunk között, így jól ment már az első próba is. Így több gyakorlás után pedig már egyáltalán nem fura ez a helyzet, szerintem ez is nagyon jól működik, nem csak az akadálypályák.

Hogy telnek a próbák, Tóth Katica mennyire bír veletek?

Szerintem nagyon jól kezel minket, nagyon jól osztja ki a feladatokat és nagyon jól átlát mindent. Krisztiánnak is nagyon hasonló instrukciók segítenek, mint nekem, és mivel ők már eléggé összeszoktak, én megpróbálom felvenni a lépést. Úgy gondolom, jól mennek a próbák, amennyire tudok, igyekszem hozzájárulni a koreográfiához. Nagyon jól koordinál minket és mi is igyekszünk segíteni neki, ha valamit nem értünk, hogy mire van szükségünk.

Mit gondolsz a páros eddigi teljesítményéről?

Nagyon örülök ezért is, hogy hozzájuk kerültem. Nagyon jól megy neki, és nagyon remélem, hogy minél tovább jutnak.

Forrás: TV2

Könnyítés vagy nehezítés felkészülés szempontjából, hogy most másért felelsz, hiszen nem te, hanem ők vannak versenyben?

Igazából nem tudom, megpróbálok minél szorgalmasabban hozzájárulni az egészhez, hogy segítsek. Magaménak érzem ezt a produkciót, amivel közösen készülünk. Nagyon szeretném, hogy jól sikerüljön ez a tánc is és továbbjussanak.