Sokan támadták, megvédte magát az Ázsia Expressz szereplője

Ázsia Expressz sajtótájékoztató, Ázsia Expressz 3. évad, 2022.09.27.,
Gyebnár Csekka és Mérai Kata
Vágólapra másolva!
Pár néző szerint valaki segített a Mérai-Gyebnár párosnak az Ázsia Expresszben, de ez teljesen kizárható egy ilyen versengős realityben, amit több tucat kamera vesz. Másoknak az nem tetszett, hogy a gyengébb párost vitték magukkal a döntő hétre, holott ez logikus döntés, ha valaki nyerni akar. A reality a legizgalmasabb hetéhez érkezett, pénteken kiderül, kik nyerték a harmadik évadot. 
Vágólapra másolva!

"Kár, hogy az öreg a tejes dobozzal megmutatta, hol a medál. Csalással hogy lehet nyerni?" - kérdezte egy követője Mérai Katát a közösségi oldalán, aki azt válaszolta, hogy 45 percen keresztül turkáltak a piacon, de csak 30 másodperc lett bevágva. Az ilyesmi egy valóságshow esetében teljesen megszokott, el is kapcsolna a néző, ha egy órán át kéne nézni ugyanazt a párost, amit keresgél valamit.

Mérai Kata TV2/Oláh Máté

"Egyik párosnak se segített senki, egész véletlen pont nektek, és pont az volt a duplázó doboz, micsoda véletlenek vannak ebben a műsorban" - morogott egy másik netező. "Vigyorgó fejet biggyeszteni minden kritika után nagyon higgadt reakciónak tűnhet. Valójában nincs észérve a vádakra" - írta egy másik követője.

A színésznő nekiállt vitatkozni a tévézőkkel a saját oldalán: "Nem egy bírósági tárgyalás zajlik és én nem vagyok vádlott, de nem is minősítek senkit. A te problémáddal nekem nincs dolgom... bocsánat, nem éreztem, hogy alaptalan, személyeskedő kommentekre bármit is kellene ennél többet reagálnom. De talán elegánsabb lenne mindenki részéről, ha a kedvelt személy oldalán sajnálná inkább rajongása tárgyát... vagy akkor talán nem kapna kellő figyelmet se ő, se a kommentje?" - kérdezte.

Gyebnár Csekka és Mérai Kata Fotó: Szabó Gábor - Origo

Sok tévézőnek az sem tetszett, hogy Gáspár Győzőéket segítette Gyebnár Csekka és Mérai Kata. Győzikéék pedig úgy kerültek be a végjátékba, hogy előtte lévő héten kiestek, csak Marics Petiék visszalépése miatt folytathatták - azaz két hetet megúsztak. Méraiék döntése a saját szempontjukból ugyanakkor teljesen érthető és logikus, mert Gáspárék ellen talán könnyebb dolguk lesz a legvégén, mint a sportos, fiatal Gelencsér-Rozs duó ellen.

"Győzőéket nulla teljesítménnyel, két medàllal a döntőbe vinni...., hát elég gáz! De tudom, a taktika.... Timellàék megérdemelték volna, hogy egyenes ágon a döntőbe jussanak, és tőletek is úgy lett volna fair, ha megharcoltok a végső győzelemért a döntőben, és nem gyenge pàrosok ellen küzdöttetek volna!" - írta egy követője, aki talán már elfelejtette, hogy Rozs Geri és Gelencsér Timi is kiesett már egyszer, csak új párost formálva visszatérhettek.