Kiderült Árpa Attila nagy titka: ezt csinálta a Nagy Ő, mikor senki sem látta

Árpa Attila Nagy Ő-ként
Vágólapra másolva!
Árpa Attila a Nagy Ő-ként keresi párját a TV2-n hétköznap esténként, de a műsort még nyáron forgatták, azóta pedig sok dolog történt. Érdekes forgatási titkokat árult el a színész. 
Vágólapra másolva!

Árpa Attila most szembesül először az adásokkal, így ő is a nézőkkel együtt láthatja, hogyan viselkedtek az érte versengő nők akkor, mikor nem együtt forgattak. Árpa elárulta a TikTok videóiban, hogy valóban egy szigeten volt elszállásolva, és bár neki volt kapcsolata a külvilággal (a lányoknak nem), de ő nagyon jól viselte a szigeti elzártságot.

Cserébe én is el voltam zárva. Az a sziget, amit láttok a műsorban néha, én tényleg ott laktam abban a házban, ahonnan csak komppal lehetett közlekedni vagy, ha úsztam volna. Őszintén szólva nagyon jól éreztem magam azon a szigeten. Minden reggel gyönyörű környezet, csobbantam egyet, sütöttem magamnak egy steaket, kicsit edzettem és indultam a villába, a randira vagy a napi programra" - mondja Árpa.

Árpa Attila Nagy Ő-ként Forrás: TV2

Majd így folytatja élménybeszámolóját.:

Mint említettem, egyedül éltem ezen a szigeten és egészen furcsa volt kiszakadni ebből a nagy pörgésből, amiben voltam, forgatások, tárgyalások, tv, film. Egyszer csak indul a felvétel és nem az történik, hogy minden nap pörgünk, hanem azt mondják: itt a szigeted és bumm, oda leraknak. Amikor nem forgattam, akkor tényleg ott voltam elzárva, egyedül. Mi lepett meg? Az, hogy kifejezetten élveztem. Nem hiányzott a nyüzsgés, az emberek. A barátaim igen, a családom igen, a lányok nagyon, de amúgy kifejezetten élveztem. Úgyhogy lehet, visszamegyek oda kamerák nélkül..."