Közös fotóval tudatta az örömhírt Jolly és párja, Szuperák Barbara

Jolly és Szuperák Barbara
Vágólapra másolva!
Már jó ideje alkot egy párt Tarcsi Zoltán, azaz Jolly és fiatal párja, Szuperák Barbara, akik nemrég tértek haza a tengerentúlról és egy nagy hírt jelentettek be a közösségi oldalaikon.
Vágólapra másolva!

A nemrég közzétett fotón Jolly és párja egymást átkarolva láthatók, miközben a férfi gyengéden simogatja Szuperák Barbara hasát. A képhez csak annyit fűztek hozzá, hogy "soon", azaz hamarosan. A fotó közzététele után nem győztek gratulálni a követőik a születendő babához, de az énekesnő gyorsan tisztázta a dolgokat.

Mindenki ezzel kapcsolatban ír most nekem, nekünk, és mindenki gratulál... Utólag megnézve, tényleg félreérthető a kép, de nem erről van szó. Hamarosan érkezik a legújabb dalom" – árulta el a Bors érdeklődésére Szuperák Barbara, aki elmondása szerint már megszokta, hogy a rajongók nagyon várják már, hogy terhes legyen, bár nem érti miért.

"Már valamilyen szinten megszoktam, hogy valamiért nekem, nekünk a rajongóink nagyon szeretnék, ha terhes lennék. Minden élőzés és bejegyzés alatt kommenteknek nagy része az, hogy: terhes vagy?, mikor lesz babád?" – mesélte.

A családalapítás gondolata természetesen felmerült már a párosban, de még úgy érzik, hogy várat magára a dolog.

"Nyilván nemsokára már szeretnék babát, de még most nem érzem, hogy itt lenne az ideje" – zárta rövidre a témát Szuperák Barbara.

Sokan félreértették Jolly és Szuperák Barbara fotóját Forrás: Jolly Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva elérhető 24 órán keresztül.