Kirabolták Csernus Mariannt, milliós értékeket vittek el a Kossuth-díjas színésznőtől

Csernus Mariann
Vágólapra másolva!
Egy színházi próba után eltűnt Csernus Mariann nagy becsben tartott, milliókat érő arany pecsétgyűrűje, illetve pénze is, így feljelentést tett. A 94 esztendős, Kossuth-díjas színész azt mondja, a pénz nem érdekli, mert néhány tízezer forintról lehet csak szó, de imádott ékszerét szeretné visszakapni.
Vágólapra másolva!

A Blikk információi szerint Csernus Mariann és hozzátartozója a II. kerületi Rendőrkapitányságon tettek feljelentést az eltűnt ékszer és készpénz miatt.

– A Bethlen Téri Színházban október végén, egy premier előtti fotóspróbán rajtam volt a gyűrű, ám mire hazaértem, nyoma veszett – mesélte a legendás előadó, akinek különösen kedves volt az ékszer, amit nagy becsben tartott, hiszen társulati tagsága egyik kerek évfordulója alkalmából kapta a Pesti Magyar Színháztól, a korábbi Nemzetitől, ahova 1950-ben szerződött.

Csernus Mariann Forrás: Origo

A színésznő ekkor döbbent rá, hogy valószínűleg némi készpénz is hiányzik az otthonából, ami talán a gyűrűvel együtt tűnt el. Mivel minden lehetséges helyszínt felkutattak, de sem a pénznek, sem az ékszernek nem bukkantak a nyomára, ezért Mariann a hozzátartozója segítségével a rendőrséghez fordult, hiszen felmerült a lopás gyanúja.

– Nagyon szeretném visszakapni a gyűrűmet, mert roppant sokat jelent nekem. A pénz soha nem foglalkoztatott, és most sem érdekel, hiszen, ha tényleg eltűnt, csak pár tízezer forintról lehet szó - mondta.