Csocsesz és barátnője életmódváltásba kezdtek az ünnepek előt? jobban odafigyelnek az étkezésre és sokkal több mozgást iktatnak be a napjaikba. A zenész elárulta, mire készülnek.

"Már többször is beszéltük Angival, hogy mindkettőnknek fogyni kellene egy kicsit. Nemrég szóba került, hogy szeretne közös karácsonyi fotózást, én pedig azt mondtam, erre akkor kerül sor, ha leadunk pár kilót. Mondom én, aki hamarosan disznóvágásra megy a barátaihoz Angival együtt. Igaz, ő ellenzi ezt, de neki csak annyi lesz a feladata, hogy a folyamatos mosolygásával jókedvre derítse a csapatot. Na meg, hogy ott legyen mellettem, mert neki az a dolga" - mondta Csocsesz a Borsnak.

Forrás: Borsonline

"Én nagy húsevő vagyok, de a zöldségekkel sincsen bajom. Nem hiszek a csodaszerekben és nem kértem ki szakember véleményét sem. Nem azért, mert olyan okosnak tartom magam, csak tudom, hogyan működik a szervezetem. Van, aki bármit csinál, nem tud lefogyni. Mi ebből a szempontból szerencsések vagyunk, ha elhatározzuk magunkat, akkor 1-2 hónap alatt nagy eredményeket tudunk elérni" – magyarázta a zenész, aki otthon edz, míg a barátnője edzésre jár.

Én itthon tornázok, nem vagyok hajlandó sehova elmenni, fekvőtámaszozok és felüléseket csinálok, emellett odafigyelek a mértékletes evésre. Mértéktelenül egyedül csak az Angit lehet fogyasztani, de azt csak nekem szabad! – tette hozzá.