Bochkor Gábor megalázta Kulcsár Edinát

Bochkor Gábor
Vágólapra másolva!
Bochkor Gábor is megszólalt annak a képnek az ügyében, amit Kulcsár Edina és G.w.M osztott meg magáról, tetőtől talpig Gucciban. 
Vágólapra másolva!

A rádiós műsorvezető a műsorában kritizálta Kulcsár Edina és párja folytonos magamutogatását. Bochkor Gábor azt emlegette, hogy vajon igazak-e azok a pletykák, miszerint Kulcsárék hamis Gucci ruhákat hordanak. (Kulcsár Edinát ezzel vádolták meg követői, aki egy Instagram-sztoriban reagált is erre, még korábban).

"Talpig Gucci, közben albérletben laknak, hát igen. Kulcsár Edina reagált a kommentekre, és egy videóban kérdezte követőitől, hogy „mutassam meg a blokkot?"...valójában viszont nem mutatta meg. Nézzétek, ez „Balkániában" történhet meg, mert külföldön a rapperek tényleg csak kizárólag iszonyú drága darabokban járnak. Luxus rapperként nem tudsz turkálóból öltözködni!" - fejtette véleményét Bochkor Gábor.

Bochkor Gábor elmesélt egy személyes élményt is a hamisítványokkal kapcsolatban:

"Nekem is volt számos replikám, de valahogy képzeljétek, sosem hordtam őket. Márkás karórától kezdve volt itt minden, de nem vettem fel, elajándékoztam végül. De bűn-e, ha veszünk hamis dolgokat?" - kérdezte a többi műsorvezetőt is a dologról, és a válaszok alapján a társai nem bűnnek, hanem inkább kínosnak tartották a hamisítványok vásárlását - írja a Bors.