Szórta a pénzt a Baby Sisters tagja, havi ötven koncertjük volt

Baby Sisters
Vágólapra másolva!
Az egykori Baby Sisters formáció énekesnője a Ridikül legutóbbi adásában arról beszélt, ha visszamehetne az időben, takarékosságra intené fiatalkori önmagát.
Vágólapra másolva!

Szklenár Gabriella zenei karrierjét Magyarország akkoriban egyik legsikeresebb női együttesében kezdte, az 1996-ban alakult lánytrióban, a Baby Sistersben. Olyan családban nőtt fel, ahol mindig beosztásztották a pénzt. Sokáig nem volt zsebpénze, ezért kamaszkorában az iskola mellett egy videótékában dolgozott. Sikeres énekesnőként azonban hirtelen annyi pénze lett, hogy elveszítette a tudatosságát a pénzügyeiben.

Baby Sisters

„Még csak 18 éves voltam, de egy nyári hónapban akár 50 fellépésünk is volt. Amikor az ember fiatal, és folyamatosan jön a pénz, felelőtlenebbül bánik vele. Ha akkor nem költekeztem volna olyan mértékben, mostanra már lehetne egy önálló, hitelmentes lakásom" – kezdte a Ridikül adásában.

Forrás: discogs.com

„Nekem két aranyszabályom van: nem szabad éhesen menni vásárolni, és mindig írni kell bevásárlólistát. Érdemes figyelni az akciókat és a kuponokat is, és akkor betárazni tartós élelmiszerekből, háztatáshoz szükséges dolgokból" – adott tippeket a Duna beszélgetőműsorában az énekesnő.

A teljes beszélgetés megtekinthető a Ridikül Médiaklikk-oldalán, ahol 60 napig újranézhetők a műsor korábbi adásai is.