Különös magyarázatot adott az eltűnésére Kulcsár Edina

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina többször szeretne írni az érzéseiről, és sokszor lenne kedve reagálni a róla szóló hírekre. Úgy érzi, egy ideje nem elég aktív az online térben, erre pedig magyarázatot is adott.
Vágólapra másolva!

"Sokszor olyan sok mindent írnék. Olykor talán reagálnom is kellene erre-arra, de talán nem. Utóbbi mellett szoktam dönteni a leginkább, mert soha nem tudom úgy igazán, hogy érdemes-e velünk kapcsolatos téveszmékkel foglalkozni" - írta oldalán a modell, aki úgy érzi, nincs eléggé jelen az online térben.

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

"Ezektől függetlenül is sokszor írnék magamról, az érzéseimről és az elmúlt időszak tapasztalatairól, mert korábban én is szívesen olvastam volna, hogy pl. egy hozzám hasonló szituációban lévő anyukának mikben változott az élete. Lehet, hogy nekem hasznos lett volna, és lehet, hogy az én tapasztalataim is hasznosak lennének másoknak.

De hát ilyen ez, csak néha nehéz eldönteni, hogy hagyjak mindent figyelmen kívül és csináljak mindent úgy mint régen? Vagy foglalkozzak mindennel és mindenkivel? Na, ezek miatt is vagyok kevesebbet jelen a közösségi médiában" - magyarázta.