Visszavonul a színészettől a népszerű filmsztár

James McAvoy
Vágólapra másolva!
Az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségnek örvendő színész, James McAvoy úgy döntött, hogy követi kollégája, Chris Hemsworth példáját és visszavonul a színészettől. Bár Hemsworth egészségügyi okokra hivatkozva tart egy hosszabb szünetet, McAvoy döntésének hátterében egészen más okok állnak.
Vágólapra másolva!

A 43 éves színész a nagy áttörését a 2016-os Széttörve című filmnek köszönhette, bár már előtte is voltak fontosabb szerepei, mint az X-men filmek, mégis a hátborzongató thriller után kezdett szárnyalni a karrierje.

Az Úr sötét anyagai című sorozatban is kulcsfontosságú szerepet betöltő McAvoy a sorozat mellett számos mozifilmszerepet is vállalt. Valószínűleg az egyre több felkérés vezetett odáig, hogy McAvoy most úgy érzi, hogy némi szünetre lenne szüksége, ugyanis az utóbbi időben megállás nélkül dolgozott.

A színész boldog házasságban él, nemrég született meg második kisfia új házasságából, de már van egy 12 éves fia is a korábbi kapcsolatából. McAvoy szeretne több időt tölteni a gyerekeivel és feleségével, hiszen úgy érzi már nem a karrier áll az első helyen, viszont nem zárja ki, hogy később újra visszatérjen.

Ez a szakma nagyszerű és csodálatos életem van. De a filmipar vagy a tévéipar nagyon kimerítő. Úgy érzem, nem lehetek jelen a családom életében, ha az év minden hetében, minden hónapjában filmezek. Nem tölthetem minden egyes napomat a forgatáson" - írja a The Guradian.