Harry herceg elmondta, mi okozta a felesége vetélését

Harry herceg, meghan markle, new york
Britain's Prince Harry and Meghan Markle speak during the 2021 Global Citizen Live festival at the Great Lawn, Central Park on September 25, 2021 in New York City. (Photo by Angela Weiss / AFP)
Vágólapra másolva!
Harry herceg egyre több titkot oszt meg családjáról, kínos ügyeket is. Most éppen egy újabb megdöbbentő dolgot állít. 
Vágólapra másolva!

Harry herceg szerint felesége, Meghan Markle 2020-as vetélését a brit bulvársajtó okozta. Harry herceg meg is nevezi a konkrét sajtóorgánumot, szerinte a Daily Mail rosszindulatú és kegyetlen című cikkjei olyan álmatlan éjszakákat okoztak feleségének, amiért súlyos egészségügyi problémák léptek fel nála, és emiatt vetélt is el.

Harry herceg és Meghan Markle Forrás: Getty Images for Intrepid Sea, Air, & Space Museum/Theo Wargo

Harry herceg bizonyítani nem tudja a vádakat (mivel azokat nem is lehet), de szentül hisz abban, hogy tényleg emiatt veszítették el meg nem született babájukat. Erről a Meghan Markle-lel közös dokumentumfilmjében beszélt.

"Úgy gondolom, hogy a feleségem a Daily Mail miatt vetélt el. Természetesen nem állíthatjuk biztosra, hogy ők okozták, de figyelembe véve, hogy a stressz miatt alváshiánnyal küzdött, és számításba véve, hogy hány hetes terhes volt, elmondhatom, hogy a vetélést az okozta, ahogy bántak vele" - mondta Harry herceg.