Hat éve józan, azóta nincs senkije a sztárnak

John Mayer Performs Live At The Hollywood Palladium For SiriusXM And Pandora's Small Stage Series In Los Angeles GettyImageRank3 arts culture and entertainment Horizontal
LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 09: John Mayer performs live at The Hollywood Palladium for SiriusXM and Pandora's Small Stage Series in Los Angeles on February 09, 2022 in Los Angeles, California. Mike Coppola/Getty Images for SiriusXM/AFP (Photo by Mike Coppola / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
John Mayer korábban nagy nőcsábász hírében állt, sok ismert barátnője is volt – most azonban elárulta, hogy már évek óta nem randizott senkivel.
Vágólapra másolva!

A hétszeres Grammy-díjas énekesnek, John Mayernek korábban Jennifer Anistonnal, Taylor Swifttel, Katy Perryvel, Jessica Simpsonnal, Minka Kellyvel és Jennifer Love Hewitt-tal is volt rövidebb-hosszabb kapcsolata, most azonban már jó ideje nincs senkije.

John Mayer a színpadon Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Mike Coppola

Hat éve nem iszik, és azóta nem is nagyon randizik: "Nem igazán találkozgatok senkivel – nem is érzem, hogy kéne, hogy őszinte legyek. Hat éve abbahagytam az ivást, nincs meg bennem a folyékony bátorság. Csak a száraz bátorság van" – mondta a Call Her Daddy podcastben.

Mayer 2016 óta józan, saját elmondása szerint Drake 30. születésnapi bulija után döntött úgy, hogy leszámol a függőségével – miután hat napig másnapos volt.