Megszólalt a magyar futballhimnusz népszerű énekesnője, Betty Love

Betty Love
Vágólapra másolva!
A kilencvenes évek egyik legnépszerűbb formációjának énekesnője volt Boros Bernadett, azaz Betty Love, aki Náksi Attilával és Dömötör Sándorral alapította a Soho Partyt. A tagok 1998-ban döntöttek úgy, hogy feloszlik a csapat, ugyanis megállás nélkül dolgoztak. Búcsúzóul adták ki Az éjjel soha nem érhet véget című slágert, amit 2016-ban újra felkapott a közönség a magyar válogatottnak és szurkolóinak köszönhetően. 
Vágólapra másolva!

Boros Bernadett, azaz Betty Love a hirtelen jött siker után szeretett volna kissé visszavonultabban élni, hiszen nem bírt lépést tartani azzal a tempóval, amit a népszerűség követelt tőlük.

Ez egy olyan pörgés, amiből nehéz is kiszállni, de azt vettem észre, hogy egy idő után falat építettem magam köré. Bizonyos szempontból lezártam, mert úgy hittem, utólag így gondolom, hogy ezzel a sebezhetőségemet tudom védeni. Persze, nem, utána jó sok idő volt azt a falat lebontani később, a kétezres évek elején kezdtem el ezzel dolgozni. Ez egy védelmi burok volt. Amit láthatott a közönség, az egy részem volt" - idézi a Blikk a 47 éves énekesnő szavait, aki 1994-től, a csapat megalakulásától kezdve meg sem állt a feloszlásig.

Betty Love ma is remekül néz ki, szinte semmit sem változott Forrás: Betty Love Facebook

Náksi Attilával elmesélték, hogy általában már csütörtökön elkezdődött számukra a hétvége és napi négy-öt fellépésük volt, ezért gyorsan kiégtek.

Mert elindultunk kilencvennégyben, és kilencvennyolc végén álltunk meg először. Ez egy kicsit viccesen sarkított, de tényleg folyamatos dolgozás, munka, menet és utazás volt az életünk, de hát ezt imádtuk és imádjuk a mai napig, legalábbis én" - mondta Náksi Attila, aki akkoriban egy ház árát elköltötte a legjobb hangtechnikai eszközökre, hogy minőségi zenét tudjanak készíteni.

Bár nagyon örülnek annak, hogy az ő búcsúdalukat kapta fel újra a közönség, de nem került szóba az újrakezdés.

Gyakorlatilag a boldogság és az összetartozás dalaként énekelték, és tényleg, álltak az emberek a körúton és a villamos tetején, X és Y életükben nem látták egymást, lehet, hogy tényleg tök más gondolkodású emberek, de egymással ölelkezve üvöltötték az Éjjelt" - emlékezett vissza a boldog pillanatokra Náksi Attila és Betty Love is elárulta, hogy akkor szerette meg a futballt igazán.

Náksi Attila, Betty Love és Dömötör Sándor Forrás: Betty Love Facebook