Drogszeánsz, börtön, hisztis válások: az év legnagyobb magyar sztárbotrányai

30 éves Szerencsejáték Zrt., Majka & Curtis
Vágólapra másolva!
Hiába a hírnév és az ismertség, a legtöbb sztár ennek ellenére sem tud uralkodni magán és jó példát mutatni a nyilvánosság előtt. Sőt, a legnagyobb botrányokat azoknak köszönhetjük, akik sokszor nem tudnak másképp kitűnni a tömegből, csak hisztériázással és megbotránkoztató magatartással. A hazai sztárok közül is akadnak jó páran, akik évről évre képesek megdöbbenteni a közönséget, és legtöbbször botrányaikkal válnak szóbeszéd tárgyává. Lássuk, melyek voltak 2022 legnagyobb port kavart hazai sztárbotrányai!
Vágólapra másolva!

G.w.M és Kulcsár Edina

Még az év elején jelentette be Kulcsár Edina és volt férje, Szabó András Csuti, hogy véget ért a házasságuk. Sokakat megleptek, habár előtte már nyilvánosan is elmondták, hogy gondjaik vannak a házasságukban, de dolgoznak rajta. A bejelentés után pár nappal kiderült, hogy Kulcsár Edina már rég máson dolgozott, ugyanis a szintén családos G.w.M-mel, azaz Varga Márkkal lépett félre. A félrebeszélések ellenére valószínűleg Csuti megtudta, hogy felesége csalja, ezért ért véget a kapcsolatuk. G.w.M és Kulcsár azóta is lázban tartják a nyilvánosságot, főleg botrányos, rongyrázó életvitelükkel hívják fel magukra a figyelmet. Az új jegyespárnak hamarosan megszületik az első gyereke is, akit elvileg nem terveztek.

Kulcsár Edina és G.w.M https://www.instagram.com/gwmmusic

Schobert Norbert és Béres Alexandra

Nyár elején egy férfi azt állította, hogy saját nyomozásba kezdett, és megállapította, hogy a Schobert Norbertet és családját gyalázó Facebook-oldal mögött nem más áll, mint legnagyobb konkurense, Béres Alexandra. A férfi minden bizonyítékot közjegyző előtt hitelesített, hogy ne tudják megsemmisíteni az évek óta működő és becsületsértő oldalt. Király Dávid, aki egyébként Schobert Norberttel jó kapcsolatot ápol, azt állította, hogy az oldalhoz tartozó számlaszám Barna Krisztiáné, aki Béres Alexandra férje. Béres persze tagadta a vádakat, Schobert Norberték pedig a rendőrséghez fordultak segítségért. Azóta sem tudni, hogy mi történt a feljelentés óta, illetve a nyomozás eredményes volt-e, de Király Dávid kiszállt az ügyből, hiszen még kórházba is került az ellene irányuló fenyegető üzenetek miatt.

Béres Alexandra és Schobert Norbert Forrás: TV2

Vadon János és Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs és műsorvezető társa, Vadon János megalázó helyzetbe hoztak egy kisfiút, akinek előre megtanult válaszokat kellett adni, olyan magyarul feltett kérdésekre, melyeket nem is értett. Az volt Sebestyénék hihetetlenül szellemes ötlete, hogy hülyeségeket, vagy a kisfiú számára megalázó dolgokat kérdeztek, és a magyarul nem tudó kisfiú helyeselve válaszolt. Az RTL Klub dolgozói a családját és a testsúlyát is célpontba vették, közben pedig nagyokat nevettek rajta. Az ügy nagy port kavart a közösségi médiában, többen is felszólaltak a műsorvezetők és a csatorna gyalázatos viselkedése ellen.

Vadon Jani és Sebestyén Balázs egy kolumbiai kisfiút aláztak meg Forrás: RTL Klub

A cikk folytatásáért lapozzon!