Völgyi Zsuzsi kitálalt Szorcsik Viki és Mischinger Péter botrányáról

Völgyi Zsuzsi, Farm VIP
Vágólapra másolva!
Az énekesnő nem titkolja, hogy őt is meglepte mindaz, amit a képernyőn keresztül látott a pereskedésig fajuló vitából.
Vágólapra másolva!

Völgyi Zsuzsi nem volt Szorcsik Viki és Mischinger Péter közelében, amikor a színésznő állítása szerint az egykori exatlonos "nőiességében sértette meg" játékostársát, közvetve mégis belekeveredett kettejük csatározásába, mivel a kecsketerelés után Viki az ő vállán sírta ki magát.

Forrás: TV2

"Az a helyzet, hogy kicsit furcsán érzem magam, miközben csak kapkodom a fejem a témában röpködő cikkeket olvasva. Én ugyanis, ahogy a jelek szerint senki más sem, nem voltam ott, amikor a Viki által elmondott dolgok történtek, vagy éppen nem történtek. Igazságot tenni nem tudok, de az biztos, hogy nagyon meglepődtem, amikor az ominózus nap eseményei kerültek adásba, hiszen ott nyoma sem volt mindannak, amit Viki a vállamon sírva előadott" - mondta. "Azt is olvastam, mi több, láttam egy beszélgetésben, hogy ennek szerinte az volt az oka, hogy éppen nem ért oda egyetlen kamerás sem és a hangot sem rögzítette senki.

- fejtette ki az énekesnő, aki ugyanakkor hozzátette, ő kedvelte Szorcsik Vikit a játék alatt.

Forrás: TV2

"Bevallom, az utolsó időszak történései nem annyira tetszettek, hogy finoman fogalmazzak. Úgy tűnik, mintha mindvégig egy alvó vulkán lettem volna, aki kitörni készült, majd kitört. Persze világos, hogy egy showműsorba mentem el, és nyilván izgalmasabbak a konfliktusok, mint mondjuk az, hogy mosogatok, főzök és gondozom az állatokat, de amit a kommentelőktől kaptam, azt senkinek sem kívánom. Elkövettem azt a hibát, hogy bele-beleolvastam ezekbe, sőt néha válaszoltam is, de rájöttem, hogy parttalan vitákba kár bonyolódnom" - mesélte a Ripostnak.