A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Megszólalt Bangó Margit, olyat mondott, amit senki nem akart hallani

Bangó Margit
Vágólapra másolva!
Egy évvel korábban történt, hogy Bangó Margitnál második alkalommal újult ki a rák, amit újra legyőzött. A diagnózis után előjöttek a korábbi emlékek, de nem esett kétségbe, összeszedte minden erejét, és a hit segítségével átesett az operációk sorozatának. Bár a kezelés sikeresnek bizonyult, jelenleg minden eredménye tökéletes, de a kontrollvizsgálatok mindig félelemmel töltik el amiatt, hogy az orovosok esetleg újra a betegség visszatérésre utaló jeleket találnak - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Bangó Margit egy éve három műtéten esett át, ezek során szervezetét megszabadították a káros daganattól. A lapnak nyilatkozva ezt mondta: "Hála Istennek nagyon jól érzem magam, mintha semmi sem történt volna. Háromhavonta járok kontrollra, pont nemrég voltam, és teljesen jók lettek az eredményeim. Nem újult ki a daganat a szervezetemben. Most már ki merem jelenteni, hogy túl vagyok a nehezén, de öt évnek kell tünetmentesen eltelnie ahhoz, hogy gyógyultnak nyilvánítsanak."

Bangó Margit másodjára küzdött meg a rákkal Forrás: MTI/Czimbal Gyula

Ugyanakkor arról is beszélt, hogy

a vizsgálatokra menve van benne félelem, hiszen már nem első alkalommal kellett megküzdeni a betegséggel.

"2003-ban volt már mellrákom. Akkor nagyon megijedtem, de a hitem és az orvosok segítségével akkor is meggyógyultam. Nagy szerencsém volt, nem kellett masztektómiát végezni rajtam, és a kemoterápiát is elég jól viseltem, a hajam sem hullott ki. Ezek az emlékek azonban élénken élnek még bennem. Amikor tavaly ismét kiderült, hogy daganat van a szervezetemben, eszembe jutott minden, de rögtön elhessegettem, és csak a gyógyulásra gondoltam. Szerencsére most is velem volt a Jóisten. Persze, amikor kontrollra megyek, mindig tartok attól, hogy visszajön a rák, de bízom az isteni gondviselésben."

Bangó Margit emondta: életm során már tizennégy műtétje volt, többször került szorult helyzetbe, de az Istenbe vetett hite mindig segítette.

Dr. Kovács Béla és csapata profik, kedvesek, segítőkészek voltak velem végig. Háromszor műtöttek meg, majd kaptam gyógyszeres és egyéb kezeléseket. Fontos még megemlítenem a szűrővizsgálatok fontosságát is: én rendszeresen járok, így még időben derült ki a probléma, ez volt a szerencsém."

A művésznő az interjúban terveiről is beszélt, ebből kiderült: hamarosan új dalokkal jelentkezik. "Készülök új dalokkal, lemezekkel. Egy olyan albumot szeretnénk kiadni, amin elismert sztárokkal duettezek, de még nem szeretném elárulni, kik lesznek a partnereim. A koncertek és tévéfelvételek is folytatódnak. Ugyanúgy folytatom tovább a munkát, mint eddig" - mondta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!