Dühöng és perrel fenyegetőzik Jolly, szerinte hazugságokat állítanak róla

Jolly
Vágólapra másolva!
Az utóbbi időben Jollyra, azaz Tarcsi Zoltánra is rájár a rúd, nemrég még azt bizonygatta, hogy eredeti luxusruhákat hordanak barátnőjével, most pedig családjával való jó kapcsolatát és becsületét sértették meg. A mulatóssztár annak ellenére, hogy próbálja kizárni a róla szóló híreket, emellett mégsem tudott elmenni szó nélkül, mivel szülei is érintetté váltak.
Vágólapra másolva!

Jolly nagyon dühösen reagált egy róla szóló hírre, ami arról szólt, hogy nem kíváncsi a szüleire és nem látogatja őket, miközben ő milliókat keres és habzsolja az életet. Az énekes kikéri magának ezeket az állításokat és tettrekészen állítja, bepereli azt az oldalt, aki ezeket a hazugságokat terjeszti róla.

Még egyszer nem hagyom, hogy engem és a családtagjaimat, a jó hírnevemet besarazza, ezért ha kell, a tűzbe megyek. Hamarosan a bíróságra megyünk, büntetőügyben fogunk találkozni. Le vannak mentve a kommentek és a megjelent kamuhírek is" - fakadt ki az élő videóban Tarcsi Zoltán "Jolly", aki édesapja otthonából jelentkezett be azért, hogy elmondja és megmutassa, milyen jó viszonyban van a szüleivel és támogatja őket mindenben a híresztelésekkel ellentétben.