Felesége elvesztéséről beszélt Fenyő Miklós

Fenyő Miklós
Vágólapra másolva!
A múltról és a terveiről mesélt a Hungária egykori vezetője.
Vágólapra másolva!

"Az új év, ha tetszik, ha nem, ad egy új vágyat, reményt. Eléggé be vagyok táblázva, vannak felkéréseim, fellépések az évre, elgondolások nagy koncertekkel és színházzal kapcsolatban. A Made in Hungáriát újra műsorra tűzte a József Attila Színház. Borzasztó nagy szériát ment húsz évvel ezelőtt, most újra óriási sikere van. A filmemnek is, ami szintén rólam szól.

zenés játékot, amelyek a fiókomban vannak még. Ellentétben a korábbi darabokkal, itt a szövegkönyv is én vagyok, tehát a prózát és a dalokat is én írtam. Ha ezek közül az egyiknek valamilyen nagyobb nyilvánosságot tudnánk teremteni ebben az évben, az egy borzasztó jó érzés lenne" - nyilatkozta.

Fenyő Miklós TV2

A Bors interjújában szóba került, hiogy tíz éve veszítette el a feleségét. "Nagy veszteség, nagy trauma. Valahogy fel kellett dolgozni, ez nagyon-nagyon sok munka. Sajnos nem vagyok egyedül ebben a „műfajban". Senkinek nem kívánom. Az élet megy tovább" - jegyezte meg a zenész.

"A karácsonyt együtt töltöttem a családdal, a koncerten is együtt voltunk, nem a színpadon, de mindenki jelen volt, az unokám is. Balázs nagyon klassz kis srác, szeretem és büszke vagyok rá és ő is nagyon szeret engem. Ez az egy unokám van. A fiam és a lányom is mindketten házasságban élnek, jól vannak, hála istennek" - tette hozzá. Bővebben a Borsban.