Milliókba kerülhet Kulcsár Edina szülése

kulcsár edina
Vágólapra másolva!
Tavaly nyáron jelentette be Kulcsár Edina, hogy harmadik gyerekét várja gazdag barátjától, G.w.M-től, bár akkoriban még hivatalosan házasok voltak Szabó András Csutival. A volt szépségkirálynő kezét azóta már meg is kérte a rapper és luxuséletvitelt folytatnak együtt. Kulcsár császármetszéssel szeretné világra hozni kislányukat, ezért valószínűleg magánkórházat választ és több millóba kerül majd a szülés.
Vágólapra másolva!

Kulcsár előző két terhességénél is a császármetszéssel hozta világra gyerekeit, így szinte biztos, hogy harmadik gyerekénél is ez lesz az eljárás. A rapper G.w.M számára eddig sem számított a pénz, luxusélvitelt biztosít párjának, így valószínűleg magánkórházban várják majd kislányuk érkezését.

A Bors számításai alapján, ha valóban privát egészségügyi szolgáltatást választanak, akkor nagyjából kétmillió forintba kerül csak a császármetszés és a kezelések. Mivel a terhesség nem a szüléssel kezdődik, előbb a fontosabb vizsgálatokon már korábban át kell esni, mint például ultrahangvizsgálatokon, melyek alkalmanként kerülhetnek negyvenezer vagy hatvanezer forintba is. Ha egyéb vizsgálatokat is kérnek a szülők, akkor többletköltségek jelentkeznek, egy genetikai vizsgálat, attól függően mit tartalmaz, száz és hatszázezer forint körül mozoghat.

Csak a közvetlenül a szüléssel kapcsolatos költségek kilencszázezer forinttól kezdődnek és akár kétmillió forintig is terhedhetnek. Ezek már magukba foglalnak olyan speciális szolgáltatásokat is, mint az újszülött füllyukasztása és a babafotózás.

Kulcsár Edina és G.w.M TV2