Nagy bejelentést tett Andrei Mangra

Dancing with the Stars sajtóesemény Tóth Andi énekesnő, 2020 legsokoldalúbb női előadója és Andrei Mangra, Európa-bajnoki ezüst- és bronzérmes, valamint latin-showtánc finalista,
Tóth Andi énekesnő, 2020 legsokoldalúbb női előadója és Andrei Mangra, Európa-bajnoki ezüst- és bronzérmes, valamint latin-showtánc finalista,
Vágólapra másolva!
A TV2 népszerű táncosa, Andrei Mangra egy nagy bejelentést tett, melynek valószínűleg sokan nem fognak örülni, hiszen hatással van hazai karrierjére is. 
Vágólapra másolva!

A Dancing with the Starsból ismert Andrei Mangra a táncos show minden eddigi évadában kiemelkedő teljesítményt nyújtott, a második évadot meg is nyerte Tóth Andi oldalán. Azóta is imádja őket a közönség, a harmadik évad döntőjében is visszatértek és lehengerlő extra produkciót adtak elő.

Mangra korábban már elárulta, hogy hiába a találgatások, de nem Tóth Andival alkot egy párt, hanem egy titokzatos nővel, akivel egy társkeresőn ismerkedtek össze. Azóta sem mutatta meg a követőinek szíve választottját és azt sem tudni, együtt vannak-e még, mindenesetre nagy döntést hozott meg a táncos, aki elhagyja Magyarországot és új életet kezd a tengerentúlon, hiszen hatalmas lehetőséget kapott.

Ez egy ausztrál cég, a neve pedig Burn The Floor. Egy zseni koreográfusa van, aki épített egy olyan táncmusicalt, ami nem színészekről, énekesekről szól, hanem csak táncosokról" - árulta el Mangra a költözés okát.

Azt is elmondta, hogy először Olaszországba utazik egy intenzív képzésre, majd márciusban már kész produkcióval állhat színpadra. A táncos még 2015-ben volt egy hasonló válogatáson, de mivel nyolc hónapot várt az eredményre, közben más munkát is el kellett vállalnia, így akkor elszalasztotta a lehetőséget.

Egy nagyon intenzív ötven perc lesz, ami szerintem nekem hiányzott. Versenytáncosként sokat versenyeztem, mindig ott volt az adrenalin, a pörgés, hiányoltam, hogy csak táncosok között legyek - jelentette ki. Andrei Mangra a Mokkában elmesélte azt is, hogy előreláthatólag négy hónapot tölt New Yorkban, ahol az előadás bemutatója lesz, de májusban Dél-Európában folytatják.

Azt, hogy Andrei Mangra visszatér-e a Dancing with the Stars következő évadára, egyelőre még nem árulta el és azt sem, hogy barátnőjét magával viszi-e az útra.