Szabyest tovább háborúzik, már Zámbó Krisztiánt és MC Hawert gyalázza

Szabyest
Vágólapra másolva!
G.w.M és Gáspár Laci után most Zámbó Krisztiánt és MC Hawert szidja Szabyest.
Vágólapra másolva!

Szabyest nem áll le, G.w.M és Gáspár Laci után újabb magyar énekesekre támadt: egy darabig még elérhető Instagram-sztorijában arra a kérdésre válaszolt, hogy mit keres egy tehetségkutató zsűrijében Gáspár Laci, itt szedte elő Zámbó Krisztiánt.

Szabyest Forrás: Instagram/Szabyest

"Akár Zámbó Krisztiánt is be lehetne ültetni, mert ő Jimmy fia, és örökölte a tehetségét. Habár ebből sokat nála se láttunk, mert több mint 10 éve vergődik az édesapja emlékével a médiában, de saját egyénisége azóta nem alakult ki... Ez az ember egy gumiszerelő műhelybe vagy egy kocsma pultjába is kevés lenne, mégis azt látod, hogy Zámbó Krisztián a téma" – írta.

Zámbó Krisztián Forrás: Zámbó Krisztián/Instagram
Mc Hawer Forrás: MC Hawer

"Édesapja slágerdalait tartalmatlan videoklipekkel tiporja el. Ha ezeket tényleg csak így sikerül, egy minőségtelen rapnek nevezett hablattyal rekreálni, akkor érdemes lenne bele sem fogni vagy a saját karrier építésén gondolkodni... Sosem felejtem el az MC Hawer-verziót se, ha van pusztító előadásmód és zenei felvétel, akkor az mindent visz" – tette hozzá, MC Hawerbe is rúgva egyet a végén.