Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Tóth Andi sokkoló részleteket árult el az életéről

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Tegnap írtuk, hogy Tóth Andi számára nehéz volt ez a nyár, és a Hazatalálsz nyári forgatásán kicsúcsosodtak benne azok a belső lelki feszültségek, amikkel küzdött éppen. Most további részletek derültek ki erről. 
Vágólapra másolva!

Tóth Andi rengeteg dologban hasonlít a Hazatalálszban alakított karakteréhez, így könnyen tudott vele azonosulni. Orsi is egy Erdélyből jött, fiatal énekesnő, akinek az élete során sok nehézséggel kellett megküzdenie. A történetbe kicsit később kapcsolódik be, amikor elkezd az elhunyt nővére után nyomozni. Az énekesnőnek rengeteg olyan jelenete volt, ahol ki kellett borulnia, vagyis üvöltenie, zokognia és szenvednie kellett. Egy stábtag elárulta, hogy

az énekesnő sokszor forgatás után is sírt és annyira kiborult, hogy üvöltött, zokogott.

Tóth Andi így beszélt erről a TV2-nek:

"Az utolsó két hét volt a legnehezebb, ugyanis ott mindennap forgattam hajnaltól estig, és az összes jelenetem olyan volt, amiben zokogok, depresszióban vagyok, üvöltök, átmegyek kábé pszichopatába, azt sem tudom, mit kell csinálnom... és már nagyon messzire elmegy ez a lány. Fejben, mentálisan átélni ezt, ott lenni és csinálni, nehéz volt lelkileg.

Szóval az nehéz volt, de pont ezért a kedvenceim ezek a jelenetek - mesélte kendőzetlen őszinteséggel Tóth Andi.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről