Újra gyámság alá kerülhet a folyamatosan meztelenkedő Britney Spears

Világszerte ismert sztárok, akik talpra álltak az anyagi bukás után, Britney Spears
BEVERLY HILLS, CA - APRIL 12: Vanguard Award recipient Britney Spears poses backstage at the 29th Annual GLAAD Media Awards at The Beverly Hilton Hotel on April 12, 2018 in Beverly Hills, California. (Photo by J. Merritt/Getty Images for GLAAD)
Vágólapra másolva!
Sokan aggódnak Britney Spearsért, akit tavaly mentett fel a bíróság a kötelező gyámság alól. Úgy tűnik, hogy az énekesnő nem lett jobban a hirtelen jött szabadságtól, egyre furcsábban viselkedik a közösségi oldalain. Most egy videó terjed arról, hogy nyilvános helyeken sem tud viselkedni és az esetet követően férje, Sam Asghari is faképnél hagyta az őrjöngő énekesnőt.
Vágólapra másolva!

A szemtanúk szerint péntek este ment férjével vacsorázni Britney Spears, aki egy Los Angeles-i étteremben rendezett jelenetet azért, mert többen le akarták őt fotózni. Az énekesnő eleinte csak az étlappal próbálja meg eltakarni arcát, de egyre idegesebb lesz az őt bámuló emberektől.

Britney Spears és férje, Sam Asghari Forrás: Instagram

A beszámolók szerint olyan botrányt csinált Spears, hogy még férje is szégyellte, végül magára is hagyta az étteremben. Az énekesnővel csak a testőre maradt a helyszínen, majd hamarosan együtt távoztak. A testőr, miután kikísérte a dühöngő Britney Spearst visszament az étterembe és kifizette a számlát.

Az esetről videó is készült, melyen jól látható, hogy egyre ingerültebben reagál az énekesnő, amikor észre veszi, hogy kamerázzák - írja a TMZ. Ezek után az énekesnő joggal aggódhat, ha nem kontrollálja viselkedését újra gyámság alá helyezhetik őt.