Vavra Bence bevallotta, van-e barátnője

Dancing with the Stars, TV2, harmadik évad, 7. adás, elődöntő, 2022.11.19.
Vavra Bence és Lissák Laura
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár legutóbbi győztese, Vavra Bence az utóbbi időben sokat változott. Egyre jobban odafigyel magára, sokat edz és figyel az étkezésre is. A Dancing with the Starsban is feltűnt énekes egyre több időt tölt táncpartnerével, Lissák Laurával, ezért joggal teszik fel a kérdést, több van-e köztük puszta barátságnál.
Vágólapra másolva!

Vavra Bence mindig visszafogottan nyilatkozik magánéletéről, viszont az nyíltan vállalja, hogy nagyon szoros kapcsolat alakult ki közte és Lissák Laura között, viszont azt állítja barátságnál nincs több közöttük.

"Dolgozom majd új saját zenéken, sőt, előre is gondolkodom e téren. Emellett lett egy kiskutyám, amellyel sokat foglalkozom, kutyaiskolába is járunk. A Dancing with the Stars óta pedig együtt edzem volt táncpartneremmel, Lissák Laurával, ami egy jó közös program" – mondta a Blikknek az énekes, aki az új évre sok meglepetést és új dalokat is ígér.

Arról, hogy van-e már kiszemeltje és készen áll a szerelemre, csak sejtelmes választ adott.

Jól érzem magam a bőrömben, és ez is motivál. Érzem, hogy egészségesebb és fittebb vagyok, de ennyi. Nincs barátnőm... Én mindig hittem abban, hogy ha lennie kell, akkor az úgyis alakul" - zárta rövidre a témát Vavra Bence.