Visszatér Gáspár Győző és a Romantic

Romantic együttes
Vágólapra másolva!
Nagy bejelentést tett Gáspár Győző, aki újra visszatér a zenéléshez, mégpedig az egykori formációval, a Romantic együttessel folytatják tovább, hosszú évek kihagyása után. Az énekesek részleteket is elárultak arról, milyen meglepetéseket tartogatnak a közönség számára.
Vágólapra másolva!

Gáspár Győző, Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka úgy döntöttek, hogy ott folytatják, ahol évekkel ezelőtt abbahagyták, újult erővel már a visszatérő daluk klipjét is leforgatták, melyet szerda este tekinthet meg a nagy közönség.

A Romantic együttes a dalpremiert holnap este 18 órára időzítette és nagy meglepetéseket ígérnek.

Már elkezdtük a próbákat és a stúdiózást is. Készülünk új dalokkal,az egyik most jelenik meg, és májusig még további kettő szeretnénk kiadni. Fellépések, nagyobb koncertek is lesznek, és szeretettel fogadunk minden megkeresést – mesélte a Blikknek az együttes frontembere, aki úgy gondolja, hogy megfiatalodva és új stílussal térnek vissza a közönséghez.

"Korábban minden klipünkben fekete vagy sötét ruhában voltunk, olyan öreges és komoly volt a hangulat. Katinka és Zsuzsa most egy vidám, fiatalos rózsaszín mesevilágot szerettek volna megvalósítani, én pedig engedtem nekik. Szerintem a végeredmény nagyon ütős lett, reméljük a közönségnek is tetszeni fog" - árulta el Gáspár Győző, hogyan újult meg a Romantic együttes.