Egy tévéműsor miatt romolhatott meg Király Viktorék házassága

Király Viktor
Vágólapra másolva!
Pedig a felesége unszolta, hogy utazzon el hetekre Ázsiába.
Vágólapra másolva!

Király Viktor az Ázsia Epressz előtt még azt nyilatkozta az Origónak, hogy a felesége kifejezetten támogatta az ötletet, hogy utazzon el kalandozni az Ázsia Epresszel. "Amikor megkerestek minket a TV2-től, az Ázsia Expressz ötletével, én nagyon ódzkodtam... nem tudtam, mennyire passzol ahhoz, amit én eddig csináltam. Az első pillanattól kezdve éreztem, hogy Linda nagyon akarja, és mondtam is neki, hogy átgondolom, de semmiképp ne sértődjön meg, ha nemet mondok.

bár tudja ő is, hogy a realityműfaj nem áll közel hozzám. Hidd el, hogy kell egy új élmény, ki kell lépni a monotonitásból! - ilyeneket mondott nekem" - mesélte.

Király Viktor https://www.instagram.com/kiralyviktor/

"Mert bármennyire is izgalmas a mi szakmánk, egyhangúvá tud válni: írsz egy dalt, utána lesz egy videoklip, majd jönnek a fellépések. És így tovább... Végül addig beszéltem Lindával és a feleségemmel, hogy lesz, ami lesz, jövök. Nem leszek realitysztár utána sem, eljöttem, mint Viktor, az énekes. Le is kellett mondani pár koncertet, de valamit valamiért" - tette hozzá.

"A feleségemmel nézünk egy-két realityt, de inkább miatta. Meg lehet szeretni ezeket, néha még élveztem is. Viszont minél többet láttam, annál jobban éreztem, hogy én nem olyan karakter vagyok, aki valóságshow-ba kell, mert

Az Ázsia Expresszben azonban nem erről van szó, nem a többi páros ellen kell szervezkedni, nem másokat kell eltiporni, hanem el kell jutni A-ból B-be" - mondta. Bővebben az interjúban.

A Bors szerint a távolság nem felfrissítette a kapcsolatot, hanem rontott rajta. „Este egyedül lefeküdni, az nagyon rossz... Nagyon nehéz. Hat napot voltunk eddig távol egymástól, ez, hogy két hete nem találkozunk, rekord. Úgyhogy nagyon nehezen bírjuk, hiányzik nekünk, jó lenne, ha végre hazajönne" – mondta egy tavalyi interjúban Anita, akinek az unszolására vállalta Viktor az Ázsia Expresszben való szereplést.