Milliárdokat érő luxuslakásban él az új Nagy Ő - videó

Jákob Zoltán
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban megírtuk, a TV2 nemrég bejelentette, hogy Árpa Attila után, Jákob Zoltán lesz a következő Nagy Ő. A népszerű társkereső reality új sztárja ma Magyarország 37. leggazdagabb embere, becsült vagyona jelenleg nagyjából 43 milliárd forint. Az üzletember most beengedte a TV2 riporterét, hogy megmutassa, milyen körülmények között éli az életét.
Vágólapra másolva!

Jákob Zoltán büszkén mutatta meg a TV2 kamerái előtt a több, mint egymilliárdot érő budapesti lakását, melybe az a szerencsés hölgy is beköltözhet, aki majd elnyeri az üzletember szívét A Nagy Őben. A férfi bevallotta, hogy bár sokat tartózkodik küldöldön üzleti útjai miatt, de nagyon szereti otthonát és szívesen tér haza.

Jákob Zoltán 200 négyzetméteres luxusotthonában három hálószoba, három fürdő is van, valamint egy hatalmas terasz és több közösségi tér is található. Ezenkívül található benne fitnesz részleg, szauna és jakuzzi is, amit szívesen használ, ha ideje engedi. Bútorjai egyedi tervezésűek, követik az aktuális trendeket, az egyik hálója falát péládul kígyóbőr, míg a plafont tükör borítja.