Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Peruban találta meg elveszett testvérét a magyar énekesnő

Széles Iza
Vágólapra másolva!
A Megasztárban megismert Széles Iza Szentendrén nevelkedett, a vér szerinti családja azonban Peruban él – ahol most az egyik nővére is előkerült.
Vágólapra másolva!

A jelenleg Curtisszel fellépő Széles Iza kamaszkorában tudta meg, hogy örökbe fogadták, Peruból egy nyomornegyedből hozták el Magyarországra a nevelőszülei.

Széles Iza Forrás: Instagram, Széles Iza

Az énekesnő pár éve már találkozott a vér szerinti édesanyjával és egy nővérével, most pedig újabb testvére bukkant fel: "Jessicán kívül egy másik nővérem is megkerült, aminek nagyon örülök! Vele is felvehettem végre a kapcsolatot, ami nagyon nehézkes volt, mert az ottaniaknak nincs mobiltelefonjuk, nincs ez a fajta jólét, nincs telefon, a fiatalok pedig már elköltöztek, így nehéz a kommunikáció minden szempontból" – mesélte a Ripostnak.

"Már most egy falunyi rokonom került elő hála istennek. Édesapám részéről még meg szeretném ismerni a történetem, kutatni a családfát azon az ágon is. Korábban nekem azt mondták, hogy olyan veszélyes környéken él Limában, hogy oda nem tud külföldi bemenni, mert akár le is lőhetik" – tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről