Hazugság, megcsalás, nagy korkülönbség - ezek a sztárkapcsolatok óriási felháborodást váltottak ki

Stana Alexandra, Meggyes Dávid
Vágólapra másolva!
A hazai sztárok között talán a legellenszenvesebb pár a közvélemény szerint jelenleg Kulcsár Edina és G.w.M. Nem egyedi eset, hogy a nyilvánosság nehezen fogad el bizonyos párokat valamilyen okból kifolyólag. Jellemzően azokat a párokat utasítják el, akik kétes körülmények között, egy előző kapcsolatbeli félrelépésből maradtak együtt és azért hagyták el családjukat, hogy közös életet kezdjenek. Viszont vannak olyan esetek is, hogy egyszerűen a pár viselkedése, közösen képviselt értékeik irritálják a nyilvánosságot, emiatt sosem lesznek a közönség kedvencei.
Vágólapra másolva!

G.w.M. és Kulcsár Edina

Magyarországon talán még sohasem volt ennyire kirívó eset, mint Kulcsár Edináé, akit a mai napig sokan támadnak a rapperrel folytatott viszonya miatt. Valóban kétes körülmények között kezdődött kapcsolatuk, mivel pár nappal azután derült fény a viszonyukra, hogy Kulcsár és férje, két gyerekének apja bejelentették, hogy külön utakon folytatják.

Az egykori szépségkirálynő arra hivatkozott, hogy kommunikációs félreértés történt, ugyanis korábban véget ért házassága, mint ahogyan azt bejelentették közösségi oldalaikon.

Ezt az állítását Csuti azonban sosem erősítette meg, csak visszafogottan nyilatkozott, amikor kiderült, felesége már más férfit szeret.

Az üzletember azt viszont elárulta, hogy ő volt, aki bemutatta a szerelmespárt egymásnak azért, hogy felesége énekesi karrierjét egyengesse.

A történet másik oldala sem szebb, ugyanis Varga Márk, azaz G.w.M. is házas emberként lépett félre, két gyerekét és feleségét hátrahagyva, aki hatalmas adósságot is örökölt a kapcsolatból. A sok ellentmondás és kétes ügy, ami miatt unszimpatikus lehet G.w.M és Kulcsár párosa, akik a mai napig kényszeresen bizonygatják, hogy mennyire boldogok és szerelmesek együtt. A helyzetükön az sem segít, hogy a rapper, bár nagy adósságot hagyott feleségére, új párját luxuscikkekkel, új autóval és drága ruhákkal halmozza el, ami szintén sokak szemét szúrja a kapcsolatukat illetően. Feltehetően azért is ellenszenves sokaknak az új kapcsolat, mert Csutit alapvetően megkedvelték az emberek.

Kulcsár Edina és új párja fényűző babaváró bulit tartottak Forrás: Kulcsár Edina/Instagram
A rapper, Kulcsár Edina válása után, szinte azonnal meg is kérte a nő kezét Forrás: Kulcsár Edina/Instagram


Stana Alexandra és Meggyes Dávid

A tavalyi év másik nagy válásának érintettje a Dancing with the Starsból ismert Stana Alexandra és párja, Meggyes Dávid, akik szintén házasságban éltek románcuk kezdetén.

Bár Stana eleinte azt állította, hogy nincs közük egymáshoz, végül beismerte, hogy ő a szóban forgó rejtélyes nő, aki miatt Meggyes elhagyta Horváth Grétát, akit nagyon megviselt férje félrelépése.

Stana akkor még férjnél volt, de házassága csak pár hónapig tartott a másik ismert táncossal, Köcse Györggyel, aki egy külföldi munkalehetőség miatt hagyta el új aráját, aki nem akart vele tartani. Az új szerelmesek kaptak hideget-meleget kapcsolatuk elején, majd Horváth Gréta szimpatizánsai is megnyugodtak, amikor az influenszer bejelentette, hogy újra rátalált a boldogság, bár pár hónappal korábban még Meggyes ruháit égette el dühében.

Stana Alexandra és Meggyes Dávid már egy éve egy párt alkotnak Forrás: Instagram/alexandrastanaofficial
Stana Alexandra eleinte nem vállalta fel a kapcsolatot, de látszólag nagy közöttük az összhang Forrás: Stana Alexandra/Instagram

A cikk folytatásáért lapozzon!