Megdöbbentő részleteket árult el harmadik terhességéről Vasvári Vivien

Vasvári Vivien
Vágólapra másolva!
A napokban árulta el a hírt Vasvári Vivien, hogy harmadik gyerekét várja vőlegényétől, Zsigmondtól, aki év elején kérte meg a modell kezét egy romantikus utazáson. Vasvári elárulta, hogy nem így tervezték a dolgokat, most teljesen felülírt mindent a várandóssága, így az esküvőt is hamarabb tartják, mint eredetileg gondolták.
Vágólapra másolva!

Vasvári Viviennek már van egy kislánya, Ariana és egy kisfia, Edward. Párjának, Zsigmondnak is van előző kapcsolatából két gyereke, de ők is szerettek volna közösen gyereket vállalni, de csak az esküvőjük után.

"December elején, miután megkérték a kezem, elkezdtük az esküvőt tervezni. Tudtuk, hogy még idén szeretnénk összekötni az életünket, mert szerettünk volna babát, de a terv az volt, hogy csak az esküvő után - mondta a Borsnak adott exkluzív interjúban Vasvári Vivien, aki azt is elárulta, hogyan tudatta leendő férjével a nagy meglepetést.

A vicces az volt, hogy nem nyitotta fel a gépet reggel, csak az első üzleti tárgyalása alatt. Nagy meglepetés volt, azonnal felhívott és az üzleti partnereivel örültünk, közösen" - mesélte a vicces történetet Vasvári Vivien, aki még szerette volna tovább titokban tartani a terhességet, de már nem tudta tovább húzni a dolgot, meg akarta előzni a pletykákat.

Vasvári Vivien és párja, Zsigmond közös gyereküket várják Forrás: Instagram/Vasvári Vivien

Óriási volt az öröm és a sikoltozás, arról nem is beszélve, hogy azóta azon veszekednek, ki fogja majd etetni, játszani vele, vigyázni rá" - mondta boldogan a modell, aki nagyon örül annak, hogy a gyerekeik ilyen örömmel fogadták a kistestvérük érkezésének hírét.

Az eredeti tervek szerint később álltak volna oltár elé Zsigmonddal, így viszont már májusban megtartják az esküvőt, így gyors ütemben kell megszervezniük mindent, hiszen szeptemberben már megszületik a baba. Egyelőre nem tudják baba nemét, így nevet sem tudtak még választani, de nincs könnyű dolguk, hogy két néven kell megegyezni.

Addig két nevet kell kitalálnunk, és mivel különlegeset szeretnénk, ez elég nehéz. Van pár ötletünk, nincsen vita, de még nem találtuk meg azt a bizonyos tökéletes nevet" - zárta gondolatait Vasvári Vivien, aki nagyon boldog, hogy új taggal bővül a család és egyáltalán nincs kétségbeesve azon, hogy öt gyerekért lesznek felelősek Zsigmonddal a jövőben.

Vasvári Vivien és családja nagyon örültek a nagy hírnek Forrás: Vasvári Vivien Instagram